Viaplay aanbieding

Viaplay is beschikbaar sinds 1 maart 2022. Met Viaplay kijk je onder andere naar het Formule 1 2024 seizoen. Formule 1 is niet meer live te zien bij Ziggo Sport, maar alleen nog bij Viaplay. Op zoek naar een goedkoop Viaplay abonnement? Welke Viaplay aanbiedingen zijn er momenteel? Wij zetten het op een rijtje.

TIP: Pak nu 20% korting en kijk direct naar live Formule 1 dit weekend.

Viaplay korting bij Viaplay zelf

Je kunt rechtstreeks bij Viaplay klant worden en een abonnement afsluiten voor deze streamingdienst. De reguliere kosten per maand zijn op dit moment 15,99 euro. Dat is op jaarbasis 191,88 euro. Als welkomstkorting hebben ze nu een SUPER Viaplay jaar aanbieding: betaal slechts 12,79 euro per maand. Een korting van 20% in de eerste 12 maanden. En dat is slechts 153,48 euro voor het hele jaar. Wacht niet langer en pak deze Viaplay deal met 38,40 euro korting om van deze aanbieding te profiteren. Ga direct naar Viaplay!

Viaplay aanbiedingen 2024 overzicht

Waar is Viaplay het goedkoopst? Vergelijk de providers en schaf Viaplay goedkoop aan:

ProviderActieTotale korting 1e jaarKosten 1e jaar
Viaplay maand abonnementn.v.t.n.v.t.€191,88
Viaplay jaar abonnement€3,20 korting p/mnd€38,40€153,48
Viaplay KPN nieuwe klantCombineer Mobiel, Internet
en Viaplay
n.v.t.191,88
Viaplay KPN bestaande klantCombineer Mobiel, Internet
en Viaplay
n.v.t.191,88
Viaplay Ziggon.v.t.n.v.t.€191,88
Viaplay Odido1e maand 50% korting€6,49€185,39
Viaplay DELTA of Caiway€1 korting 1e 3 maanden€3€188,88

De beste Viaplay korting zonder poespas scoort u momenteel bij Viaplay zelf. U profiteert direct van ruim 38 euro korting als u een jaarabonnement afsluit. Combineren met een nieuw internet en TV pakket? Dan bent u het beste af bij KPN als u KPN Mobiel, KPN internet én Viaplay bij KPN neemt. Dan krijgt u namelijk iedere maand 5 euro entertainmentkorting toegewezen.

Viaplay aanbieding via KPN

Voor nieuwe KPN klanten (Zéér populair) – momenteel geen actie
Voor nieuwe KPN klanten heeft KPN een andere optie. Als welkomstcadeau kunt u kiezen uit meerdere opties. De eerste 9 maanden gratis Viaplay actie via KPN is voorbij. U kon vanaf 1 maart 2022 in totaal 9 maanden gratis kijken. Dat was precies genoeg om het hele Formule 1 seizoen van dit jaar gratis te kijken. Na de gratis actieperiode gaat u dan 13,99 euro per maand betalen. Maar welke optie heeft u nu nog? Als u KPN Mobiel, KPN Internet en Viaplay combineert op hetzelfde adres, dan krijgt u 5 euro korting per maand. Dan betaalt u voor de toevoeging van Viaplay nog maar 8,99 euro per maand. Totale maximale korting: 60 euro per jaar. Meer weten? Check de KPN website.

Voor bestaande KPN klanten – momenteel geen actie
Heeft u een internet en TV of alles in 1 abonnement van KPN? Dan kunt u als bestaande klant via KPN een Viaplay abonnement aanschaffen. U betaalt momenteel de reguliere 15,99 euro per maand. Heeft u ook KPN Mobiel en KPN internet thuis? Dan krijgt u als bestaande klant natuurlijk ook direct 5 euro entertainmentkorting. Heeft u geen Mobiel én Internet? Dan bent waarschijnlijk goedkoper af als u kiest voor een rechtstreeks Viaplay abonnement.

Viaplay aanbieding via Ziggo

Momenteel geen actie
Ziggo had voor bestaande en nieuwe klanten dezelfde actie: betaal de eerste 4 maanden slechts 5 euro per maand voor Viaplay. Dat is dus 20 euro in totaal voor de eerste 4 maanden. Daarna ging u 9,99 euro per maand betalen. Op dit moment kost Viaplay via Ziggo 15,99 euro per maand. Overweegt u klant te worden bij Ziggo en wilt u van deze Viaplay deal profiteren? Check dan nu de Ziggo website.

Viaplay aanbieding via Odido

Nieuwe klanten – momenteel geen actie
Odido heeft ook een samenwerking afgesloten met Viaplay. Dat betekent dat nieuwe Odido klanten nu de eerste maand 50% korting krijgen op Viaplay als ze een internet thuis abonnement afsluiten voor één jaar. U kunt kiezen voor alleen internet, internet en TV of alles in 1. Na de eerste maand betaalt u 15,99 euro per maand. Een leuke eenmalige korting van 6,99 euro. Meer weten of van deze deal profiteren? Check de Odido website.

Bestaande klanten – momenteel geen actie
Bent u al klant bij Odido? Ook dan profiteer u van de actie: 1 maand 50% korting op Viaplay, betaal daarna 13,99 euro per maand. Meer informatie of profiteren? Check de Odido Thuis site.

Viaplay aanbieding via Caiway en Delta

Ook DELTA Fiber (DELTA en Caiway) heeft een samenwerking gesloten met Viaplay. Dat betekent dat u via DELTA glasvezel en via Caiway eenvoudig een Viaplay abonnement kunt afsluiten. En dat is best erg voordelig. Zowel voor bestaande klanten als nieuwe klanten is er een leuke Viaplay aanbieding te scoren. U betaalt namelijk een introductieprijs van slechts 14,99 euro per maand tijdens de eerste 3 maanden. Hiermee krijgt u dus 1 euro korting gedurende 3 maanden. Een totale korting van 3 euro per jaar op een Viaplay abonnement. Hiermee is deze Caiway aanbieding of DELTA aanbieding een van de weinige aanbiedingen, maar stelt de korting niet veel voor.

Bent u een vaste klant? Dan kunt u het Viaplay abonnement eenvoudig aanzetten via de MijnOmgeving. Bent u nog geen klant bij Caiway of DELTA internet? Doe dan de postcodecheck om te kijken welke internet pakketten er bij u thuis leverbaar zijn. Overstappen is zo geregeld. Meer weten? Check de Caiway website of check de DELTA glasvezel website.

Viaplay abonnement delen

Als u eenmaal een abonnement heeft afgesloten, kan het nog goedkoper. Nog goedkoper Formule 1 kijken. Het is namelijk mogelijk om op 5 apparaten tegelijkertijd te zijn ingelogd op de streamingdienst van Viaplay. U kunt niet met alle 5 de devices tegelijkertijd kijken, maar wel met 2. Dat betekent dat het mogelijk is om het Viaplay account te delen met familie en vrienden. Als jullie de maandelijkse kosten met elkaar delen is een abonnementje nog goedkoper. Zo is het mogelijk om het eerste jaar voor 49,50 euro alle races van Max Verstappen te zien in de Formule 1. Koopje!

Viaplay aanbod

Waarom een abonnement van Viaplay afsluiten? Viaplay is een nieuwe streamingdienst die per 1 maart 2022 ook in Nederland beschikbaar is. Viaplay heeft voor 2022 tot en met 2024 de live uitzendrechten van Formule 1 gekocht. Bent u gek op F1 kijken? En wilt u alle kwalificaties, trainingen en races live kunnen zien? En wilt u graag rondom alle F1 weekenden live Nederlands commentaar vanaf het circuit en de Nederlandse studio? Dan heeft u vanaf dit jaar een Viaplay abonnement nodig.

Maar Viaplay biedt meer aan dan alleen Formule 1. U kijkt ook met Viaplay naar voetbal uit Duitsland (Bundesliga) en Engeland (Premier League), darten, MMA vechtsport wedstrijden en een heleboel films, series, documentaires, films van Sony en MGM en kindertitels. Meer weten wat ze precies te bieden hebben? Check de Viaplay website. Of lees hier meer over ‘Wat is Viaplay?