Viaplay aanbieding

Viaplay is nieuw in Nederland en beschikbaar vanaf 1 maart 2022. Met Viaplay kijk je onder andere naar Formule 1 vanaf dit seizoen. Formule 1 is niet meer live te zien bij Ziggo Sport, maar alleen nog bij Viaplay. Op zoek naar een goedkoop Viaplay abonnement? Welke Viaplay aanbiedingen zijn er momenteel? Wij zetten het op een rijtje.

Viaplay korting bij Viaplay zelf

Je kunt rechtstreeks bij Viaplay klant worden en een abonnement afsluiten voor deze streamingdienst. De reguliere kosten per maand zijn op dit moment 13,99 euro. Dat is op jaarbasis 167,88 euro. Als welkomstkorting hebben ze nu een SUPER Viaplay aanbieding: betaal slechts 9,99 euro per maand tot 1 augustus. Een korting van 20 euro in de eerste 5 maanden. Wacht niet langer en pak deze Viaplay deal om van deze aanbieding te profiteren. Ga direct naar Viaplay!

Viaplay aanbieding via KPN

Voor nieuwe KPN klanten (Zéér populair)
Voor nieuwe KPN klanten heeft KPN een andere optie. Als welkomstcadeau kunt u kiezen uit meerder opties. Eén van de opties is een gratis Viaplay abonnement voor de eerste 9 maanden, gerekend vanaf 1 maart 2022. Na de gratis actieperiode gaat u 13,99 euro per maand betalen. Daarnaast krijgt u ook nog eens 3 maanden korting op uw Internet en TV abonnement. Hiermee kunt u nog eens tot 67,50 euro korting krijgen. Totale maximale korting: ruim 193 euro. Meer weten? Check de KPN website.

Voor bestaande KPN klanten
Heeft u een internet en TV of alles in 1 abonnement van KPN? Dan kunt u als bestaande klant via KPN een Viaplay abonnement aanschaffen. U betaalt dan 9,99 euro per maand. Voor 12 maanden is dat 119,88 euro. U bent dus goedkoper af als u kiest voor een rechtstreeks Viaplay abonnement.

Viaplay aanbieding via Ziggo

Ziggo heeft voor bestaande en nieuwe klanten dezelfde actie: betaal de eerste 4 maanden slechts 5 euro per maand voor Viaplay. Dat is dus 20 euro in totaal voor de eerste 4 maanden. Daarna gaat u 9,99 euro per maand betalen. Overweegt u klant te worden bij Ziggo en wilt u van deze Viaplay deal profiteren? Check dan nu de Ziggo website.

Viaplay aanbieding via T-Mobile Thuis

Nieuwe klanten
T-Mobile heeft ook een samenwerking afgesloten met Viaplay. Dat betekent dat nieuwe T-Mobile klanten 4 maanden gratis Viaplay kunnen kijken als ze een internet thuis abonnement afsluiten voor één jaar. U kunt kiezen voor alleen internet, internet en TV of alles in 1. Na de eerste 4 maanden betaalt u 9,99 euro per maand tot 1 augustus 2022. Vanaf 1 augustus betaalt u nog 13,99 euro per maand. Meer weten of van deze deal profiteren? Check de T-Mobile website.

Bestaande klanten
Bent u al klant bij T-Mobile Thuis? Verleng uw abonnement met een jaar, en ook dan profiteer u van de actie: 4 maanden gratis Viaplay, betaal daarna tot 1 augustus slechts 9,99 euro per maand en vanaf 1 augustus 2022 betaalt u 13,99 euro per maand. Meer informatie of profiteren? Check de T-Mobile Thuis site.

Viaplay aanbieding via Caiway en Delta

Ook DELTA Fiber (DELTA en Caiway) heeft een samenwerking gesloten met Viaplay. Dat betekent dat u via DELTA glasvezel en via Caiway eenvoudig een Viaplay abonnement kunt afsluiten. En dat is best erg voordelig. Zowel voor bestaande klanten als nieuwe klanten is er een leuke Viaplay aanbieding te scoren. U betaalt namelijk een introductieprijs van slechts 8,99 euro per maand. Deze introductieprijs is geldig tot augustus. Vanaf 1 augustus betaalt u dan 12,99 euro per maand. Hiermee is deze Caiway aanbieding of DELTA aanbieding één van de scherpere aanbiedingen.

Bent u een vaste klant? Dan kunt u het Viaplay abonnement eenvoudig aanzetten via de MijnOmgeving. Bent u nog geen klant bij Caiway of DELTA internet? Doe dan de postcodecheck om te kijken welke internet pakketten er bij u thuis leverbaar zijn. Overstappen is zo geregeld. Meer weten? Check de Caiway website of check de DELTA glasvezel website.

Viaplay abonnement delen

Als u eenmaal een abonnement heeft afgesloten, kan het nog goedkoper. Nog goedkoper Formule 1 kijken. Het is namelijk mogelijk om op 5 apparaten tegelijkertijd te zijn ingelogd op de streamingdienst van Viaplay. U kunt niet met alle 5 de devices tegelijkertijd kijken, maar wel met 2. Dat betekent dat het mogelijk is om het Viaplay account te delen met familie en vrienden. Als jullie de maandelijkse kosten met elkaar delen is een abonnementje nog goedkoper. Zo is het mogelijk om het eerste jaar voor 49,50 euro alle races van Max Verstappen te zien in de Formule 1. Koopje!

Viaplay aanbod

Waarom een abonnement van Viaplay afsluiten? Viaplay is een nieuwe streamingdienst die per 1 maart 2022 ook in Nederland beschikbaar is. Viaplay heeft voor 2022 tot en met 2024 de live uitzendrechten van Formule 1 gekocht. Bent u gek op F1 kijken? En wilt u alle kwalificaties, trainingen en races live kunnen zien? Dan heeft u vanaf dit jaar een Viaplay abonnement nodig.

Maar Viaplay biedt meer aan dan alleen Formule 1. U kijkt ook met Viaplay naar voetbal uit Duitsland en Engeland, darten, MMA vechtsport wedstrijden en een heleboel films, series, documentaires en kindertitels. Meer weten wat ze precies te bieden hebben? Check de Viaplay website. Of lees hier meer over ‘Wat is Viaplay?