Vodafone Thuis: actie op actie

25 juni 2016Vodafone heeft nu een zeer aantrekkelijke en leuke actie voor Vodafone Thuis. Als u nu kiest voor een Vodafone internet abonnement met een internetsnelheid van 80 Mb/s downloaden en 8 Mb/s uploaden dan krijgt u een leuke extra korting van €4 per maand. En het wordt nog mooier, want dit is geen tijdelijke korting, maar een korting gedurende de levensduur van het contract. Alleen als u zelf tussentijds van internetsnelheid wilt veranderen komt de extra korting van €4 per maand te vervallen. Maar dat is nogal aantrekkelijk! U betaalt dan in plaats van de €33,50 per maand voor een los internet abonnement slechts €29,50 per maand. Maar ook als u het internet abonnement deel laat uitmaken van een combinatie met internet, bellen en tv of alleen internet en tv dan profiteert u van deze extra korting van 4 per maand.

Daarnaast heeft Vodafone op dit moment nog een actie lopen voor de alles in 1 pakketten. U krijgt namelijk de eerste 6 maanden €20 korting per maand. Als u nu overstapt naar alles in 1 van Vodafone dan profiteert u van beide acties; én 6 maanden €20 korting en de gehele looptijd van het contract €4 korting op uw internet. Actie op actie dus bij Vodafone! Dat is makkelijk profiteren.

Bent u al klant bij Vodafone, maar heeft u een lagere internetsnelheid dan 80 Mb/s download en 8 Mb/s upload op dit moment? Maar wilt u een upgrade doen? Ook dan profiteert u van deze €4 korting per maand. Vodafone Thuis is dus helemaal zo gek nog niet! Dit regelt u eenvoudig online.

Wilt u meer informatie over deze actie? Of wilt u overstappen naar Vodafone Thuis? Ga dan naar de website van Vodafone Thuis. Wilt u eerst de pakketten van Vodafone onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: