Waarom kiezen voor KPN?

KPN is al jarenlang één van de grootste telecomaanbieders in ons land. Bent u toe aan een nieuwe provider voor alles in 1 (internet, TV en bellen) of internet en TV (ook wel 2-in-1 of dual play genoemd)? En neemt u KPN mee in de overweging? Dan zetten we hier graag voor u op een rijtje waarom kiezen voor KPN een verstandige keuze is en wat de voordelen zijn waar u van gaat profiteren. Alvast een paar korte highlights waar u verder meer over kunt lezen op deze pagina:

 • U krijgt glasvezel als het beschikbaar is, zonder extra kosten
 • Meer KPN producten = extra profiteren van gratis extra’s
 • Kiezen voor KPN betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring

Meteen profiteren? Dat kan hier!

KPN aanbieding: 130 euro korting!

Voordat we alle voordelen één voor één langs gaan attenderen we u graag op de huidige KPN aanbieding: krijg nu tijdelijk 6 maanden flinke korting op uw maandelijkse abonnementskosten. Het voordeel kan hierbij oplopen tot maar liefst ruim 130 euro korting. Of kies voor 2 gratis SuperWifi punten ter waarde van 199 euro om ervoor te zorgen dat u in uw hele huis supersnelle Wifi verbinding heeft. Direct profiteren? Dat kan hier!

KPN glasvezel = razendsnel

Vindt u het belangrijk om te kiezen voor een toekomstbestendige verbinding? Dan is glasvezel internet de juiste keuze. Glasvezel internet is super snel en erg stabiel. Stabieler en sneller dan een verbinding via ADSL / de kabel. Is er op dit moment al glasvezel bij u thuis leverbaar? Dan krijgt u bij KPN alles in 1, KPN internet en TV of KPN internet only direct een glasvezel verbinding. Hiervoor rekent KPN geen extra kosten. Ook als er in eerste instantie een ADSL benodigd is bij KPN, omdat er nog geen glasvezel bij u aanwezig is, en dit later wel beschikbaar komt, dan kunt u gratis overstappen naar een glasvezelverbinding. Dit voorkomt dat u in de toekomst nogmaals moet overstappen van provider als er glasvezel beschikbaar is. Bij KPN doen ze daar dus niet moeilijk over. Dit scheelt u een overstap en eventueel gedoe qua overstappen van e-mailadres als u gebruik maakt van het @kpnmail.nl account dat u tot uw beschikking krijgt als u kiest voor KPN.

De internetsnelheden worden continu verder ontwikkeld en worden sneller en sneller. Op dit moment is er al een snelheid haalbaar van 1 GB/s. Met glasvezel internet kiest u voor de meest stabiele en snelle internetverbinding die klaar is voor de toekomst. Kiest u voor KPN? Dan kiest u voor een duurzame toekomst met glasvezel.

Op de website van KPN kunt u een postcodecheck doen waarmee KPN checked wat de haalbare internetsnelheid is op uw adres. KPN geeft soms een waarschuwing voor een trage verbinding. Houdt hier rekening mee als dit het geval is.

KPN mobiel toevoegen = meer voordeel

Heeft u op dit moment al één of meerdere mobiele abonnementen bij KPN? Of overweegt u om ook qua mobiel abonnement over te stappen naar KPN mobiel (met of zonder nieuw toestel)? Dan profiteert u bij KPN van aantrekkelijke extra gratis voordelen. Zorg ervoor dat de abonnementen zijn afgesloten op hetzelfde adres en profiteren maar! Een mobiel abonnement + een KPN alles in 1 pakket wordt ook wel een quad play pakket genoemd. Eigenlijk een soort van 4-in-1 pakket. KPN noemt dit KPN Hussel: de mogelijkheid om meerdere diensten en producten te combineren en onderdelen van het abonnement te verhogen, verlagen, toe te voegen of juist uit te zetten. Erg flexibel en per maand aanpasbaar.

Op welke extra voordelen kunt u zoal rekenen?

 • Elke maand 5 euro korting op Entertainment. Kies hierbij uit korting op Spotify, het KPN Pluspakket, Film1 of ESPN Compleet.
 • Tot 7,50 euro korting op uw KPN Mobiel abonnement. Heeft u KPN alles in 1 of KPN internet en TV dan krijgt u voor elk KPN Mobiel abonnement op datzelfde adres afgesloten tot 7,50 euro korting per maand.  Hoe hoog de exacte korting is hangt af van uw databundel van uw mobiele telefoon.
 • Onderling gratis bellen: heeft u 2 of meer mobiele abonnementen op hetzelfde adres of een vaste telefoon van KPN? Dan kunt u onderling gratis met elkaar bellen. Als u al een mobiel abonnement heeft met onbeperkte belminuten dan vervalt dit extra voordeel natuurlijk.
 • MB’s delen: is er in uw gezin één grootverbruiker als het gaat om MB’s? En houd de rest normaal gesproken wel wat over? Dan kunt u makkelijk MB’s met elkaar delen. Scheelt die ene grootverbruiker in het gezin een extra hoge telefoonrekening, omdat de anderen toch overhouden.
 • Elke maand aanpassingen mogelijk. Wilt u de databundel verhogen of juist de internetsnelheid thuis verlagen? Dat kan allemaal met een KPN Hussel abonnement.

KPN televisie is zeer compleet

Kiest u voor een KPN alles in 1 of KPN internet TV pakket dan is ook televisie onderdeel van de dienst die KPN aan u levert. Kiest u voor KPN TV dan profiteert u van de usual voordelen die andere providers ook benoemen. Een aantal hygiëne onderdelen die KPN ook biedt zijn:

 • Een flink standaard pakket aan zenders. U krijgt standaard 65 zenders.
 • U kunt makkelijk live TV pauzeren met één druk op de knop. U hoeft niks meer te missen van uw favoriete programma of serie die op TV wordt uitgezonden.
 • U kunt met één druk op de knop uw favoriete programma opnemen: eenmalig of meteen de hele serie voor de komende weken. U kijkt het eenvoudig terug wanneer u dat uitkomt.
 • Net even het begin gemist van een programma omdat u nog de was op moest hangen of nog even een pakketje aan moest nemen bij de deur? Met Begin Gemist kunt u net even terugspoelen. Iets missen gebeurd dus echt niet meer.
 • Overal TV kijken. Het maakt niet uit waar u bent. Op uw tablet of smartphone kijkt u met de KPN TV en de iTV app overal TV, series, sportwedstrijden en films. Dit is helemaal gratis als u een KPN abonnement heeft. Binnen de EU-landen kunt u hier gebruik van maken. Dat betekent dat Groot Brittannië (Brexit), Noorwegen en Zwitserland buiten het bereik vallen mocht u daar op reis zijn.

Wilt u meer lezen over deze hygiëne onderdelen van KPN TV? Check dan de KPN website.

Maar er is nog meer, en dat onderscheid KPN wellicht net wel wat meer, of het geeft u in ieder geval een beter beeld van het totale KPN TV pakket en wat u daarvoor kunt verwachten:

 • KPN TV heeft echt alles op één plek, zo zapt u met het grootste gemak van Amazon Prime Video naar een YouTube video en weer door naar uw favoriete programma op een reguliere TV-zender.
 • Als u zoals hierboven eerder beschreven, ook KPN Mobiel toevoegt bij KPN dan krijgt u een leuke korting op een Entertainmentpakket. Zo kijkt u extra goedkoop naar ESPN Compleet (live voetbal eredivisie), het PlusPakket (met 28 extra zenders) of met korting naar Videoland. Zo hoeft u echt niks meer te missen en betaalt u hier niet de volle mep voor.
 • 4K: KPN is goed voorbereid op de toekomst en heeft al een speciaal Internet en TV 4K abonnement en een alles in 1 4K abonnement. Op dit moment zijn de zenders nog beperkt die uitzenden in 4K beeldkwaliteit, maar dit gaat toenemen. Bij KPN kunt u daar nu ook al op voorsorteren als u dat belangrijk vindt. De 4K TV-ontvanger werkt met hulp van een bluetooth afstandsbediening. Hierdoor kunt u de TV-ontvanger uit zicht plaatsen en werkt deze nog steeds.

KPN: jarenlange ervaring

Als u kiest voor KPN dan kiest u voor ervaring en kwaliteit. KPN is al jarenlang één van de top aanbieders in ons land op het gebied van telecom: internet, bellen en televisie. Ze doen dit al jarenlang en ontwikkelen zich continu. Ze weten waar u als consument behoefte aan heeft en ontwikkelen dat jaar in jaar uit verder en verder. Kiest u voor KPN dan kiest u dus ook voor een betrouwbare partner.

Hopelijk hebben we u met deze uitgebreide reflectie een goed antwoord kunnen geven op de vraag “Waarom kiezen voor KPN?”. Wilt u nog meer weten of wilt u overstappen naar KPN? Check dan meteen de KPN website. Online overstappen is in een paar minuten geregeld, waarbij u direct profiteert van de huidige KPN aanbieding.

Vergelijken

Wilt u voordat u een definitieve keuze maakt liever eerst nog verder vergelijken? Daar helpen we u ook graag mee: