Waarom kiezen voor Ziggo?

Ziggo is net als KPN één van de twee top aanbieders in ons land als het gaat om alles in 1 of internet en TV. Met een Ziggo alles in 1 pakket (ook wel triple play, all-in-one of 3-in-1 pakket genoemd) krijgt u de beschikking over 3 diensten in één abonnement: internet, televisie en vaste telefonie. Met een internet & TV pakket krijgt u 1 dienst minder; geen vaste telefonie. Een uitstekende optie als u al beschikt over een mobiele telefoon met voldoende belminuten. Maar waarom Ziggo? Waarom Ziggo meenemen in de overweging als u op zoek bent naar een nieuwe provider? Wij helpen u graag op weg en zetten hier op een rijtje waarom kiezen voor Ziggo een uitstekende keuze is en de bijbehorende voordelen. Een paar highlights zijn:

 • Geen glasvezel, maar toch internetsnelheden tot 1 GB/s
 • Niet extra betalen voor Ziggo Sport (o.a. Formule 1)
 • Ziggo Thuis + Vodafone Mobiel = gratis veel extra voordeel

Meteen profiteren? Dat kan hier!

Ziggo aanbieding: 238 euro korting!

Voordat we verder in gaan op de diverse Ziggo voordelen vermelden we graag eerst de huidige Ziggo aanbieding: u krijgt nu namelijk tijdelijk 4 maanden een mooie korting op uw maandelijkse abonnement. Het voordeel kan hierbij oplopen tot maar liefst 238 euro als u kiest voor Ziggo GigaNet met 1 GB/s. Maar dat is nog niet alles, want u betaalt nu ook tijdelijk geen eenmalige aansluitkosten ter waarde van 19,95 euro en u krijgt 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal! Hiermee kijkt u op maar liefst 6 kanalen live naar heel veel sport: voetbal, Formule 1, tennis, golf en nog veel meer. Direct profiteren van de Ziggo aanbieding? Dat kan hier!

Ziggo glasvezel? Nee, wel razendsnel internet

Er wordt online veel gezocht naar Ziggo glasvezel. Toch levert Ziggo officieel gezien geen glasvezel internet, althans zo wordt dat vermeld in de lijstjes van internet providers op glasvezel. Wat veel mensen niet weten is dat Ziggo voor het grootste deel gebruik maakt van het glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen ze razendsnel internet bij u thuis leveren dat tegenwoordig op kan lopen tot maar liefst 1000 MB/s, dat is 1 GB/s. Dat is echt razendsnel. Het laatste stukje van de verbinding gaat via een COAX kabel naar uw huis. Hierdoor levert Ziggo officieel geen glasvezel en zijn ze geen glasvezelprovider.

Heeft u een internetsnelheid van 1000 MB/s nog niet nodig thuis? Dat kunnen we ons voorstellen. Ook de andere pakketten bieden u vliegensvlug internet. Ziggo is continu bezig om de internetsnelheden van de pakketten te verhogen. Jaarlijks gaan de maandelijkse abonnementskosten iets omhoog, maar in veel gevallen laat Ziggo ook direct merken wat ze daarmee doen: ze investeren in het netwerk zodat u weer sneller internet krijgt. Kiest u voor Ziggo? Dan zegt u vaarwel tegen traag internet of een haperende verbinding. Check hier wat de maximale snelheid is op uw adres!

Ziggo Sport: dé sportzender gratis

Bent u een sportliefhebber? Volgt u graag voetbal, basketbal, golf, Formule 1 of een andere sport? Dan zit u goed met de zender Ziggo Sport! Als u kiest voor een Ziggo abonnement met internet & televisie of alles in 1, dan krijgt u automatisch toegang tot de zender Ziggo Sport. Wilt u meer sportzenders? Dan kunt u additioneel kiezen voor Ziggo Sport Totaal. Daar betaalt u maandelijks wel wat extra voor. Maar Ziggo Sport is helemaal gratis. Kiest u voor een andere provider, zoals KPN, T-Mobile of XS4ALL, dan betaalt u voor de ‘standaard Ziggo Sport zender’ ook maandelijks al een extra bedrag. Dit bedrag bespaart u nu en kunt u gewoon in uw zak houden.

Ziggo televisie

Als u de keuze maakt voor Ziggo alles in 1 of Ziggo Internet TV dan krijgt u natuurlijk ook de beschikking over een mooi zenderpakket en de televisie dienstverlening van Ziggo. Waar kunt u zoal op rekenen als u kiest voor Ziggo Televisie?

 • Ziggo gaat natuurlijk ook mee met zijn tijd en mee in de onderlinge strijd die er altijd is met KPN. ZO kunt u bij Ziggo ook genieten van 4K beeldkwaliteit. Hiermee is het beeld zo superscherp waardoor het echt lijkt alsof u erbij bent. De Ziggo Sport kanaal 14 zender wordt in 4K kwaliteit uitgezonden als het gaat om Formule 1. Zo bent u echt net aan boord bij Max Verstappen. Super gaaf!
 • Praten tegen de TV? In de nabije toekomst – en ook nu al – gaan we steeds meer praten tegen onze apparaten om ze te besturen. De Ziggo Mediabox kan hier al mee omgaan. Via de afstandsbediening geeft u een opdracht die vervolgens meteen wordt uitgevoerd. Erg leuk en innovatief. Durft u het aan? “Vooruitspoelen!” of “Open Netflix”. Uw stem doet het werk.
 • Wilt u online TV kijken? Bent u regelmatig op reis of op vakantie in het buitenland in de EU? Dan kunt u met Ziggo GO overal TV kijken: op uw telefoon, tablet of laptop.
 • Natuurlijk heeft Ziggo – net als andere providers – een handig overzicht waardoor u snel kunt schakelen tussen Youtube, Netflix, Videoland en andere handige apps en platforms waar u naar kunt kijken.
 • Nooit meer iets missen? Plan dan een opname in, eenmalig of terugkerend. U kunt tot 400 uur opnemen en opslaan en terugkijken op een moment dat het u wel goed uitkomt. Makkelijk toch? Kunt u altijd even de was afmaken, of een avondje met vrienden afspreken zonder dat u wat hoeft te missen.
 • Kiest u als extra optie (met een extra betaling per maand) voor Ziggo Movies & Series XL? Dan krijgt u ook toegang tot de zender HBO. De enige zender waar u kunt kijken naar Game of Thrones en andere toffe series. Wij zijn fan! U ook?

Ziggo Mobiel? Vodafone!

Wilt u graag meerdere producten bij dezelfde aanbieder onderbrengen en zo profiteren van nog meer voordeel? Bij KPN en T-Mobile krijgt u leuke extra’s op het moment dat u ook een mobiel abonnement afsluit (op hetzelfde adres). Nu horen we u denken, dat heeft Ziggo vast niet? Ziggo Mobiel bestaat toch niet? Ja en nee. Ziggo biedt onder het merk Ziggo geen mobiele abonnementen aan (vroeger wel gedaan), maar ze zijn natuurlijk onderdeel van VodafoneZiggo en werken samen met Vodafone als het gaat om mobiele abonnementen (sim only en met mobiele telefoons). Dus u kunt ook bij Ziggo profiteren van een quad play pakket met de bijbehorende voordelen. Een 4-in-1 pakket bestaat dus zeker: Ziggo alles in 1 + Vodafone Mobiel levert u diverse leuke gratis extra’s op, want met het krachtige GigaNet bent u altijd verbonden: thuis ideale wifi en onderweg 5G-internet. De extra’s zijn:

 • Kies gratis een extra TV pakket uit: Ziggo Kids, Ziggo Movies & Series L of Ziggo Sport Totaal. Bevalt een gemaakte keuze niet? Dan kunt u elke maand wisselen van extra TV pakket. Geheel kosteloos.
 • Gratis Safe Online XL: veilig internetten is wel zo prettig. Met Safe Online XL kunt u tot maar liefst 20 apparaten (telefoons, computers, laptops, tablets) beveiligen.
 • Gratis dubbele data: u krijgt elke maand op uw mobiele telefoon 2 keer zoveel data. Vliegt de data er bij u doorheen normaal gesproken? Dat is verleden tijd als u Ziggo Thuis en Vodafone Mobiel combineert.
 • Tot slot: elke maand 2,50 euro of 5 euro korting. Dat is op jaarbasis een leuk extraatje van 30 euro of 60 euro, afhankelijk van het abonnement dat u heeft gekozen.

Moet u kiezen uit deze voordelen? Nee, u krijgt ze gewoon allemaal! Dat is een mooi voordeel van kiezen voor Ziggo (én Vodafone).

Vergelijken

Wilt u voordat u een definitieve keuze maakt liever eerst nog verder vergelijken? Daar helpen we u ook graag mee: