Wat is Horizon TV?

UPC bood het al een tijdje aan: Horizon. Na het samengaan met Ziggo, is Horizon nu verkrijgbaar voor alle klanten van Ziggo. Zelf noemt Ziggo Horizon dé digitale televisie van de toekomst. Het is meer, mooier en beter. Dat klinkt niet gek. Maar wat is het eigenlijk precies?

UPC Horizon TVHorizon TV is een complete televisie ervaring. Met Horizon kijkt u heel eenvoudig wat en waar u wilt. Dit kunnen televisieprogramma’s zijn, maar ook on demand films of uw eigen video’s of foto’s. Dit alles bedient u eenvoudig via een visueel 3D-menu. Met dit menu kunt u gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent.

Tips op maat
Horizon TV heeft de mogelijkheid om u persoonlijke tips te geven over televisieprogramma’s. Dit doet Horizon op basis van de tv-programma’s, films en tv-series die u graag kijkt. Hoe meer u hebt gekeken, des te beter passen de suggesties van Horizon bij u. Zo hoeft u niet meer rond te zappen zonder dat u wat kan vinden. De tips van Horizon kunnen u helpen om iets te vinden wat u leuk vindt.

Apps op uw televisie
31 Image Banner 300 x 250Apps heeft u waarschijnlijk al op uw smartphone of tablet (bijvoorbeeld uw iPad), maar met Horizon TV beschikt u ook over enkele apps. Heeft u bijvoorbeeld een discussie met uw partner en wilt u even snel het antwoord opzoeken tussen het televisie kijken door? Dan kunt u bijvoorbeeld met de app van Wikipedia eenvoudig de informatie opzoeken. Of speel met de YouTube-app filmpjes af op uw televisie. Maar via de apps blijft u ook gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws via: het NOS Journaal, de Telegraaf of NUsport. Zo mist u niks meer terwijl u gewoon televisie blijft kijken.

Mis geen aflevering meer!
Met Horizon TV krijgt u een mediabox waarmee u maar liefst vier zenders tegelijkertijd op kunt nemen. Hierdoor hoeft u echt niks meer te missen. Twee leuke films tegelijk op tv? U kunt er eentje opnemen en eentje meteen kijken of u neemt ze lekker allebei op. Als u een tv serie kijkt, vraagt Horizon automatisch als u één aflevering op wilt nemen of u ook de rest op wilt nemen. Bent u dan toevallig onverwachts een keertje niet thuis tijdens uw serie? Horizon TV neemt het voor u op. Dan kunt u het terugkijken wanneer u wilt.

Makkelijk zoeken
Er zijn veel kanalen, enkele honderden tv-programma’s en vele tv-series en nog veel meer films. Maar toch kunt u met Horizon TV direct vinden wat u zoekt. Via een eenvoudige zoekfunctie kunt u zoeken op trefwoord, genre of acteur. Zo vindt u eenvoudig wat u wilt zien op tv.

Controle over uw digitale media
Met Horizon streamt u draadloos via een wifi-signaal vanaf bijvoorbeeld uw laptop, iPhone of iPad binnen uw eigen netwerk thuis naar uw televisie. Zo kunt u gemakkelijk het televisie of film kijken verplaatsen van uw computer naar Horizon.

De Horizon Mediabox
Als u Horizon TV afneemt bij Ziggo krijgt u een mediabox opgestuurd. De mediabox is een digitale ontvanger van Samsung. Enkele specificaties zijn:

  • Gewicht: 2,5 kg
  • Afmetingen: 36,7 x 30 x 6 cm
  • Een harddisk van 500 GB, waarvan 400 GB vrij is voor opnames.
  • Tuners: 6
  • HDMI- en SCART- aansluitingen
  • Interne router met 4 LAN-poorten inclusief wifi.

De Horizon app
Er bestaat ook een Horizon app voor Android en Apple / iOs. Met deze app kunnen Ziggo klanten vanaf hun Android smartphone of tablet live televisie kijken naar 88 populaire televisiezenders. De app is gratis, maar vereist wel Ziggo Internet en Ziggo interactieve digitale televisie of Horizon TV. Met de app is het ook mogelijk om thuis de opnames te starten terwijl u nog onderweg bent.

Wilt u Horizon TV van Ziggo?
Ziggo biedt Horizon TV aan in twee van de drie beschikbare alles in 1 pakketten: Alles in 1 Complete en Alles in 1 Max. Maar ook de 2 in 1 pakketten met Internet en Televisie bieden de mogelijkheid voor Horizon. Dit zijn: 2 in 1 Complete en 2 in 1 Max. Ziggo rekent hiervoor extra per maand. Deze prijzen vindt u op de website van Ziggo.