Wat is KPN Compleet?

U heeft het wellicht gehoord op de radio of gezien op TV, maar KPN maakt promotie voor KPN Compleet. Maar wat is dit eigenlijk precies? En wanneer komt u er voor in aanmerking?

KPN Compleet is eigenlijk het 4 in 1 pakket van KPN. Dit betekent dat als u meerdere diensten bij KPN afneemt als klant, dat u dan kunt rekenen op leuke gratis extra’s. Wat moet u hiervoor afnemen bij KPN? Het gaat om een KPN alles in 1 pakket met internet, bellen en tv voor bij u thuis, gecombineerd met een KPN mobiel abonnement. Dit betekent dat u eigenlijk 4 diensten bij KPN afneemt. En dat beloont KPN met leuke extra’s.

Welke extra’s biedt KPN Compleet?

U wilt natuurlijk weten wat u allemaal extra krijgt als u KPN alles in 1 combineert met een KPN mobiel abonnement. Wij zetten het voor u op een rijtje. Schuingedrukt hebben we voor u toegevoegd wat de voorwaarde is om ervan te kunnen profiteren. U kunt met KPN Compleet rekenen op:

 • €5 extra korting per maand:
  Als u 1 of meerdere mobiele abonnementen heeft die op hetzelfde adres zijn geregistreerd dan krijgt u €5 korting per maand op elk mobiel abonnement op dat adres.
  Hiervoor heeft u Internet van KPN + één of meerdere mobiele abonnementen nodig. Of twee of meerdere mobiele abonnementen.
 • Gratis zenders + films:
  U kunt kiezen uit een gratis zenderpakket naar keuze. Kies uit het HBO-pakket, het KPN PlusPakket, FOX Sports Eredivise of het Kids pakket. En wilt u wisselen na een tijdje? Ook dat is geen probleem. U kunt iedere maand wisselen als u dat wilt.
  Hiervoor heeft u Internet en Interactieve TV van KPN nodig aangevuld met één of meerdere mobiele abonnementen.
 • Dubbel zoveel data:
  Een verdubbeling van het aantal MB”s om te internetten op uw mobiele telefoon en een verdubbeling van het aantal belminuten op uw mobiele telefoon. Deze verdubbeling geldt voor alle KPN mobiele abonnementen op hetzelfde adres.
  Hiervoor heeft u Internet van KPN + één of meerdere mobiele abonnementen nodig.
 • Gratis onderling bellen:
  Als er meerdere mobiele abonnementen en / of vaste KPN nummers op hetzelfde adres zijn, dan kunnen deze nummers onderling gratis met elkaar bellen in Nederland.
  Hiervoor heeft u minstens twee mobiele telefoonabonnementen van KPN nodig. Of Internet en vast bellen van KPN aangevuld met minstens één mobiel abonnement.
 • Onderling MB’s delen:
  Heeft u aan het einde van de maand MB’s over voor u mobiele abonnement, maar komt iemand anders met een mobiel abonnement dat op hetzelfde adres staat geregistreerd tekort aan MB’s? Dan kunt u die met elkaar delen. Dat is heel eenvoudig te regelen via de MijnKPN app.
  Hiervoor heeft u slechts twee of meerdere mobiele abonnementen nodig.

KPN Compleet aanvragen

Denkt u dat u in aanmerking komt voor de voordelen van KPN Compleet? Dan kunt u zich aanmelden op de website van KPN. KPN controleert vervolgens uw gegevens en ze houden u op de hoogte via een e-mail of SMS zodra de voordelen van KPN Compleet voor u zijn geactiveerd.

Wat zijn de KPN Compleet voorwaarden?

Dat is eigenlijk heel eenvoudig:

 • U moet producten voor bij u thuis van KPN hebben, zoals een KPN alles in 1 pakket, of een internet abonnement.
 • U moet minimaal 1 mobiel abonnement van KPN hebben.
 • Alle abonnementen moeten op hetzelfde Nederlandse adres zijn geregistreerd.

KPN Compleet geldt niet voor PSTN of ISDN, KPN prepaid, digitenne, het nummerbehoud van KPN, de KPN bedrijfsbundel, FlexiBel family abonnementen, maandelijkse abonnementen en zakelijke abonnementen.

Wilt u meer informatie over KPN Compleet? Ga dan naar de website van KPN. Wilt u eerst de alles in 1 pakketten van KPN met elkaar vergelijken of wilt u weten welke alles in 1 pakketten er op uw adres leverbaar zijn? Dat kan ook op deze website: