Wat is KPN SuperFiber?

KPN biedt sinds 23 oktober 2023 SuperFiber aan, oftewel de hoogste internetsnelheid van Nederland. Maar liefst 4 Gigabit per seconde, oftewel 4.000 MB/s om te downloaden én uploaden. KPN was al lekker snel, maar is nu helemaal vliegensvlug! En het extra goede nieuws is: je kunt het nu ook nog eens met een leuke korting online afsluiten! We vertellen je er graag meer over.

Voor wie is KPN SuperFiber beschikbaar?

Ben je een glasvezelklant sinds 2021 bij KPN? Dan ben je nu aangesloten op het allernieuwste en snelste glasvezelnetwerk van KPN. De technologie die hiervoor gebruikt wordt is XGS-PON. Dit wordt de komende periode verder uitgebreid zodat er wellicht nog sneller glasvezel mogelijk is in de toekomst. Eind 2026 wil KPN in Nederland 80% van alle huishoudens kunnen bedienen met glasvezel internet.

KPN SuperFiber met speciaal modem

Wil je graag gebruik maken van KPN SuperFiber? Dan krijg je als klant (consument en kleinzakelijk0 een speciaal modem van KPN toegestuurd, namelijk de Box 14. Deze kan internetsnelheden aan tot maar liefst 10 Gbit/s. Dit speciale modem beschikt over Wifi-6, waardoor je thuis of op kantoor ook veel betere prestaties krijgt van de Wifi verbinding. Echt overal mega snel internetten dus. Hoe heerlijk is dat?

Hoe ziet het KPN internet aanbod er nu uit?

Het internet abonnement met 4 Gbit/s is een aanvulling op het al bestaande aanbod en heb je al voor slechts 67,50 euro per maand. Je kunt ook kiezen uit één van de andere internetsnelheden van KPN van dit moment:

  • 100 Mb/s voor slechts 42,50 euro per maand
  • 200 Mb/s voor slechts 50 euro per maand
  • 1 GBit/s voor slechts 52,50 euro per maand
  • 4 GBit/s voor slechts 67,50 euro per maand

Check hier alle KPN internet abonnementen!

Wat moet je kiezen?

Dat is uiteraard helemaal afhankelijk van jouw wensen en behoeften en hoe intensief er gebruik wordt gemaakt van jouw internetverbinding. Heb je genoeg aan 100 Mb/s omdat je alleen bent en niet zo intensief internet dan is het instap internet abonnement helemaal prima. Voor een beetje meer per maand heb je al het dubbele, namelijk 200 Mb/s, en voor nog eens 2,50 euro meer per maand heb je al 1 Gbit/s. Dat is wat ons betreft echt de beste deal. Kun je het niet laten en wil je het snelste van het snelste en het beste van het beste? Kies dan voor KPN SuperFiber met 4 Gbit/s. Op dit moment zullen veel huishoudens dat echt nog niet nodig hebben, maar het kan wel lekker zijn kunnen we ons voorstellen.

Wie hebben er nog meer 4 Gb/s?

Op dit moment is KPN de grootste aanbieder van 4GB/s internet om te downloaden en uploaden. Ook internetaanbieder DELTA heeft deze internetsnelheid, maar is op veel minder plekken in Nederland leverbaar. Wil je weten wat er op jouw adres beschikbaar is? Doe dan de internet postcodecheck of zoek naar het goedkoopste internet en TV (momenteel het meest populaire abonnement dat via ons wordt afgesloten).

KPN SuperFiber aanbieding

We zijn erg te spreken over de welkomstaanbieding die KPN jou momenteel kan bieden voor KPN SuperFiber: je betaalt nu de eerste 6 maanden slechts 30 euro per maand als je kiest voor een jaarcontract. Dat is een korting van maar liefst 225 euro in het eerste jaar. En uit onze ervaring weten we dat dit echt een goede scherpe deal is. Heb je dus interesse in een 4 GBit/s internetsnelheid? Dan is dit het moment om voor KPN internet te kiezen!

Profiteer nu van KPN SuperFiber korting!