Wat is Vodafone Power Up?

Update 17 december 2016: 
Door de overname van Vodafone Thuis door T-Mobile Nederland op 16 december 2016 ontvangen nieuwe klanten die zich na deze datum aanmelden voor Vodafone Thuis geen voordeel meer door het combineren van diensten voor Thuis en Mobiel. Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar de website van Vodafone.

Wat was Vodafone Power up?

Vodafone boodtklanten die een (particulier) mobiel Red abonnement hadden én Vodafone Thuis gratis wat extra voordeel via Power-Up. Red abonnementen zijn abonnementen voor uw mobiele telefoon waarmee u  kunt bellen, sms’en en internetten. Vodafone Thuis is het alles in 1 pakket van Vodafone met internet, TV en vast bellen. Eigenlijk is Vodafone Power Up een Quad play pakket. Dit wordt ook wel eens een 4 in 1 pakket genoemd.

Maar wat was Vodafone Power-Up? En wat krijgt u dan als u Mobiel + Vodafone Thuis afneemt bij Vodafone? U kreeg dan elke maand 3 GB extra aan data in Nederland voor uw mobiele en u kunt een TV-themapakket kiezen t.w.v. €3,75. De databundel van 3GB geldt voor maximaal 5 abonnementen op hetzelfde adres als het Vodafone Thuis-abonnement. Als u Vodafone Thuis met Internet, bellen en TV hebt dan kreeg u maar liefst 3 themapakketten gratis (meer dan 45 zenders). U kon kiezen uit de tv-pakketten: kids & music, entertainment, infotainment, international.

Aan welke voorwaarden moet u voldoen?
Dat was eigenlijk heel eenvoudig. Zowel het particuliere mobiele abonnement als het Vodafone Thuis abonnement moesten op hetzelfde adres geregistreerd zijn. De zakelijke Red-abonnementen waren uitgesloten van deze actie.

Als u in aanmerking kwam dan ontving u van Vodafone een e-mail met een bevestiging voor Power-Up. De extra databundel ging automatisch in. In de bevestigingsmail stond uitgelegd hoe u het gratis themapakket kunt kiezen en doorgeven.

Had u al een TV-themapakket? Dan kreeg u automatisch korting op de maandelijkse kosten van dit pakket t.w.v. €3,75. U zag deze korting vanzelf terugkomen op de factuur van Vodafone.

Power Up aanvragen
Heeft u nog geen Vodafone Thuis of nog geen Vodafone Red abonnement? Of wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Vodafone en profiteer van het leuke voordeel dat Vodafone u biedt.