Wat is XS4ALL Compleet?

23 november 2016 – XS4ALL volgt KPN en biedt klanten vanaf nu de mogelijkheid om te profiteren van XS4ALL Compleet. Wat is XS4ALL Compleet precies? Dit betekent dat als u een internetabonnement heeft bij XS4ALL en daarbij ook klant bent bij KPN Mobiel dat u dan in aanmerking komt voor leuke extra’s. Omdat XS4ALL zelf geen abonnementen aanbiedt voor mobiel hebben ze de samenwerking gezocht met de grote broer KPN. Het Compleet pakket is dan ook een volledige kopie van KPN Compleet. Door deze combinatie kan XS4ALL haar klanten nog beter bedienen en een compleet pakket aanbieden aan diensten.

De voordelen van XS4ALL Compleet

Als u een internetabonnement heeft bij XS4ALL en een mobiel KPN abonnement dan kunt u kiezen uit de volgende voordelen: (let op: de abonnementen moeten wel op hetzelfde adres geregistreerd zijn)

  • Elke maand €5 korting op uw KPN Mobiel abonnement
  • Heeft u XS4ALL televisie? Dan kunt u gratis kijken naar het PlusPakket, het KidsPakket of Fox Sports Eredivisie. En bent u het ene pakket zat na een maand? Geen probleem, u kunt elke maand wisselen van zenderpakket.
  • Dubbel zoveel data en belminuten voor uw KPN Mobiel abonnement
  • Heeft u XS4ALL vast bellen (via alles in 1 abonnement) dan kunt u onderling gratis bellen tussen de vaste lijn van XS4ALL en de mobiele lijn van KPN.
  • Heeft u meerdere mobiele telefoonabonnementen op hetzelfde adres? Dan kunt u de MB’s onderling delen. Zo kan het overschot aan MB’s van de een, de ander net helpen.

XS4ALL Compleet aanvragen

Komt u op basis van deze informatie denkt u in aanmerking voor de voordelen van deze leuke extra’s? Dan kunt u dat checken op de website van XS4ALL. Vervolgens worden uw gegevens gecontroleerd en hoort u of u wel of niet in aanmerking komt.

Wat zijn de voorwaarden?

Die zijn bijzonder gemakkelijk en net ook al even langsgekomen, maar samengevat:

  • U moet een internet abonnement hebben van XS4ALL
  • U moet een mobiel abonnement hebben van KPN
  • Deze abonnementen moeten op hetzelfde adres geregistreerd staan

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van XS4ALL of naar de website van KPN. Wilt u meer informatie over de internet, bellen en tv abonnementen? Dat kan ook op deze website: