Weer prijsverhoging bij UPC

29 augustus 2014 – UPC gaat voor de tweede keer in 2014 de prijs van de alles in 1 abonnementen verhogen. De prijsverhoging varieert tussen de 1 en de 2 euro per maand en gaat gelden vanaf 1 oktober. UPC informeert de klanten die hiermee te maken krijgen per e-mail.

Eerder dit jaar verhoogde UPC de pakketten al met € 1,50 tot €5 per maand. Alles in 1 Basis kost momenteel €44 en stijgt met €1 en gaat per 1 oktober €45 per maand kosten. Alles in 1 Power kost momenteel €55 per maand en gaat met €1 per maand verhoogd worden naar €56. Alles in 1 Extra Power kost momenteel €70 en wordt ook verhoogd met €1 per maand en gaat dan €71 per maand kosten.

De oude en nieuwe prijzen per 1 oktober van de alles in 1 pakketten van UPC staan in onderstaande tabel.

Type pakketOude tariefNieuwe tarief
Alles-in-1 Basis€ 44€ 45
Alles-in-1 Power€ 55€ 56
Alles-in-1 Extra Power€ 70€ 71

Als u als huidige klant extra diensten afneemt, zoals een tweede aansluiting, dan is het mogelijk dat uw abonnement met €2 per maand wordt verhoogd, maar dan krijgt u hierover bericht van UPC.

Als reden voor de nieuwe tarieven geeft UPC aan dat de algemene kosten zijn gestegen als gevolg van investeringen in het netwerk en de diensten. UPC voert daarom een prijscorrectie door. De wijzigingen hebben geen invloed op de looptijd van uw contract als u al klant bent bij UPC.

Kosteloos wijzigen of opzeggen
Door de aanpassing van de abonnementsprijs mag u uw abonnement kosteloos wijzigen of opzeggen.

Tijdelijke korting
Ontvangt u momenteel een tijdelijke korting omdat u uw abonnement heeft afgesloten naar aanleiding van een tijdelijke actie? Dan geldt de actie tot de einddatum die daarbij vermeld is. Ontvangt u een procentuele korting? Dan blijft het percentage over het nieuwe totaalbedrag hetzelfde. Als u een vast bedrag ontvangt aan korting dan blijft het kortingsbedrag hetzelfde. In beide gevallen zal uw maandelijks te betalen bedrag wel wijzigen.

Bron: UPC