Westworld seizoen 2 start 23 april

4 april 2018 – Bent u fan van de serie Westworld? Dan hebben we goed nieuws voor u, want op 22 april gaat het nieuwe seizoen van start in Amerika. En 24 uur later zijn de nieuwe afleveringen al te zien bij ons in Nederland. Elke week is er een nieuwe aflevering te zien voor klanten van Ziggo. De serie wordt namelijk uitgezonden op HBO en die zender is in Nederland alleen exclusief te zien via Ziggo.

Westworld is op HBO de nummer 2 als het gaat om best bekeken series. De nummer 1 is Game of Thrones. In het nieuwe seizoen van Westworld maakt ook de Nederlandse actrice Katja Herbers haar debuut. Zij zal te zien zijn in de rol van Grace, en dat is een van de vaste gasten die Westworld zal bezoeken. Katja Herbers is zelf erg enthousiast over dat ze in een van de populairste series van HBO mag spelen.

Heeft u seizoen 1 gemist? Als Ziggo abonnee kunt u het eerste seizoen nu helemaal in 1 keer achter elkaar kijken (ook wel bingewatchen genoemd) via Ziggo Movies & Series L of XL. En vanaf 23 april kijkt u dus elke week naar een nieuwe 60 minuten durende aflevering van seizoen 2. Voor het eerste seizoen van Westworld wisten ze maar liefst vijf Primetime Emmy Awards in de wacht te slepen. Dat belooft dus wel wat voor het nieuwe seizoen.

Westworld is een futuristische wereld waarin het draait om de bewoners van Westworld. Het is een serie vol fantasie met drama, sensatie en avontuur. De bewoners worden androiden genoemd die als een soort host de bezoekers van het park Westworld moeten vermaken. Wanneer een groep hosts vervolgens afwijkt van de normale scripts gaan ze niet geprogrammeerd gedrag vertonen, maar dat blijkt allemaal niet risicovrij. In het nieuwe seizoen zal nu blijken wat het gevolg is van de opstand en zullen er vele vragen beantwoord worden.

Wilt u meer weten over de serie? Ga dan naar de website van Ziggo.
Wilt u meer weten over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: