XS4ALL aanbieding

XS4ALL heeft een interessante welkomst aanbieding als u nu kiest voor XS4ALL alles in 1 of XS4ALL internet en TV. Met de huidige aanbieding krijgt u korting korting en nog eens korting. Maar wat betekent dat precies? Wij hebben het voor u berekent en op een rijtje gezet.

XS4ALL aanbieding alles in 1

Overweegt u de overstap te maken naar XS4ALL alles in 1? Dan krijgt u op dit moment een hele leuke XS4ALL korting. Met de huidige XS4ALL aanbieding krijgt u een mooie korting op de maandelijkse kosten in de maanden direct na uw overstap. Hoeveel bespaart u precies met de XS4ALL aanbieding? Check het overzicht hieronder.

XS4ALL PakketNormale prijs p/maandACTIE / KORTING
Alles-in-1 Compact€ 674 maanden €33,50
Totale korting: €134
Profiteer nu Ziggo aanbieding
Alles-in-1 Smart€ 72 4 maanden €36
Totale korting: €144
Profiteer nu Ziggo aanbieding
Alles-in-1 Plus€ 824 maanden €41
Totale korting: €164
Profiteer nu Ziggo aanbieding
Alles-in-1 Pro€ 89,504 maanden €44,75
Totale korting: €179
Profiteer nu Ziggo aanbieding

Wilt u profiteren van de actie? Dat kan natuurlijk. En het is nog eens erg eenvoudig. U kunt heel eenvoudig en snel online op de website van XS4ALL een nieuw XS4ALL alles in 1 met internet, bellen en TV aanvragen of kiezen voor het XS4ALL internet en TV pakket zonder vaste telefonie. De keuze is aan u!

XS4ALL aanbieding alles in 1 Compact

Kiest u voor het XS4ALL alles in 1 instap pakket? Dat is een prima keuze, want u kunt rekenen op 50 Mb/s downloadsnelheid qua internet. Via koper of glasvezel. Qua televisie krijgt u natuurlijk standaard een heel compleet pakket met ruim 60 zenders, waarvan meer dan 40 in HD kwaliteit. U kunt ook gratis opnemen, pauzeren en terugkijken. Met dit Compact pakket heeft u eigenlijk direct voor een hele scherpe prijs een compleet pakket.

U krijgt op het XS4ALL Compact pakket op dit moment 4 maanden 50% korting op de maandelijkse kosten. U betaalt nu slechts 33,50 euro per maand in plaats van 67 euro per maand. Hiermee bespaart u maar liefst 134 euro. Direct profiteren? Dat kan hier!

XS4ALL aanbieding alles in 1 Smart

Kiest u voor het XS4ALL alles in 1 Smart pakket? Dan kunt u rekenen op een internetsnelheid van 100 Mb/s via koper of glasvezel. U krijgt op dit moment 4 maanden 50% korting op dit abonnement. Hierdoor betaalt u de eerste 4 maanden slechts 36 euro in plaats van 72 euro. Hiermee bespaart u nu 144 euro. Direct profiteren? Dat kan hier!

XS4ALL aanbieding alles in 1 Plus

Gaat u liever voor het XS4ALL Plus pakket? Dan krijgt u 200 Mb/s aan internetsnelheid om te downloaden. Qua verbinding: koper of glasvezel. U krijgt op dit moment 4 maanden 50% korting op dit pakket. Dat betekent dat u de eerste 4 maanden slechts 41 euro betaalt in plaats van 82 euro. Hiermee bespaart u maar liefst 164 euro. Direct profiteren? Dat kan hier!

XS4ALL aanbieding alles in 1 Pro

Kiest u voor het meest uitgebreide XS4ALL pakket? Met het XS4ALL Pro pakket krijgt u maar liefst 500 MB/s via glasvezel. Ook op dit pakket krijgt u nu 4 maanden 50% korting. Dat betekent 4 maanden lang slechts 44,75 euro per maand betalen in plaats van 89,50. Hiermee bespaart u in totaal 179 euro. Direct profiteren? Dat kan hier!

XS4ALL aanbieding Internet en TV

Niet alleen bij de alles in 1 pakketten krijgt u korting. Ook bij de XS4ALL internet en TV pakketten kunt u rekenen op dezelfde korting: 4 maanden lang 50% korting op de abonnementskosten.

Levertijd XS4ALL

Kiest u voor een XS4ALL Thuis abonnement? Dan bent u na het bestellen meestal binnen 14 dagen live.

XS4ALL aansluiten

Wilt u het nieuwe XS4ALL alles in 1 pakket of internet en TV pakket aansluiten? Dat is erg makkelijk. Met hulp van de duidelijke instructie is de kans groot dat dit u zelf lukt. Lukt het u toch niet of ziet u dat niet zitten? Dan sturen ze graag een monteur bij u langs die alles installeert en pas weer weg gaat als alles werkt.

XS4ALL internet en KPN Mobiel: gratis extra’s

Heeft u op dit moment een KPN mobiel abonnement en overweegt u XS4ALL internet? Dan profiteert u helemaal gratis van meerdere extra’s. We noemen dat XS4ALL compleet! De extra’s waar u op kunt rekenen zijn:

  • Elke maand een leuke korting van 2,50 euro, 5 euro of 7,50 euro op uw mobiele abonnement, afhankelijk van het abonnement dat u heeft profiteert u van 30 euro, 60 euro of 90 euro extra korting op jaarbasis.
  • Elke maand kunt u rekenen op een gratis extra zenderpakket. De keuze is het XS4ALL PlusPakket of ESPN Compleet.
  • Onbeperkt bellen tussen XS4ALL vaste nummers en KPN Mobiele nummers op hetzelfde adres.

Profiteren van de XS4ALL korting? Dat kan hier!