Youfone prijsverhoging 2018

10 februari 2018Youfone heeft per 1 februari 2018 heel wat prijzen van haar abonnementen verhoogd. Zowel de mobiele bundels zijn in prijs verhoogd als de alles in 1 en internet en TV abonnementen (ook wel triple play en double play genoemd). Maar hoeveel zijn de prijzen dan verhoogd? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Youfone thuis prijsverhoging

Het alles in 1 pakket met internet, bellen en tv kost vanaf nu 42,95 euro per maand. Hiermee heeft Youfone een prijsverhoging van van 3 euro per maand doorgevoerd. Op jaarbasis gaat u dus 36 euro meer betalen. Maar ook de prijzen van het internet en TV abonnement zijn verhoogd. De nieuwe prijs van het internet en TV pakket is nu 41,95 euro per maand. Een verhoging van 2 euro per maand, en op jaarbasis dus 24 euro meer.

Youfone mobiel hogere prijzen

De mobiele bundels zijn nog ingrijpender veranderd. Er zijn wat bundels verdwenen en wat bijgekomen. Daar waar u eerst 5 euro moest betalen voor een bundel van 125 minuten betaalt u nu 6 euro per maand voor 100 minuten. Ook de bel/sms bundel van 275 minuten voor 6 euro is verdwenen en is nu vervangen door een bundel van 300 minuten voor 7 euro.

Ook de databundels stijgen in prijs. De opties voor een bundel van 750 MB en 3000 MB zijn verdwenen. In plaats daarvan kunt u nu een bundel met 2GB afsluiten voor 9 euro per maand. Maar er is ook goed nieuws, want de bundel van 5GB gaat omlaag in prijs, en kost nu nog maar 10 euro in plaats van 11 euro per maand.

Youfone aanbieding

Maar dat is nog niet alles, want per 1 februari kunt u namelijk ook profiteren van het 10 jarig bestaan. Dat betekent dat u als nieuwe klant een bundel van 10GB kunt afsluiten voor slechts 10 euro per maand. Niet eerder kon u zoveel data krijgen tegen zo’n scherpe prijs bij Youfone. Youfone is overigens van plan om het hele jaar meerdere cadeaus te geven aan nieuwe en bestaande klanten. In de zomer zijn de bestaande klanten aan de beurt.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van Youfone.
Wilt u meer weten over de abonnementen van Youfone? Dat kan ook hier: