Zender Disney Junior verdwijnt bij Ziggo

2 februari 2019Ziggo heeft laten weten dat het de kinderzender Disney Junior gaat laten verdwijnen in het zenderaanbod per 1 april 2019. En het gaat hier helaas niet om een 1 april grap geven ze aan. Hiermee versobert Ziggo het aanbod van het lineaire kanaal nog verder.

Het is op dit moment nog niet duidelijk of de zender Disney Junior ook gaat verdwijnen bij de andere aanbieders in ons land. De eerste aanwijzingen voor het verdwijnen van deze zender werden enkele dagen geleden opgemerkt in de regio Den Haag. Daar publiceerde Ziggo namelijk een nieuwe zenderlijst voor de digitale TV abonnementen. Hierop was te lezen dat de zender Disney Junior per 1 maart zou gaan stoppen, maar dat lijkt een foutje te zijn geweest, want het gaat om 1 april 2019. Het stoppen van de zender Disney Junior in de regio Den Haag en het vermelden daarvan hangt samen met het feit dat in deze regio in de maand maart analoge TV van Ziggo wordt uitgezet. Vanaf dat moment is het voor de mensen in deze regio alleen nog mogelijk om digitaal naar TV te kijken. Als klanten willen overstappen naar een digitale abonnementsvorm dan willen ze die niet direct met een onverwachte zenderwijziging confronteren lijkt het. Maar de zender Disney Junior gaat wel in heel Nederland voor Ziggo klanten verdwijnen vanaf 1 april.

Wilt u meer lezen over deze zenderwijziging van Ziggo en weten welke zenders er nu allemaal wel of niet in het abonnement zitten? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u wel wat meer informatie over de beschikbare pakketten van Ziggo? Dat kan ook hier gevonden worden: