Zender FIRST exclusief bij Ziggo

3 december 2015 – De nieuwe Youtube zender #FIRST komt als eerste exclusief bij Ziggo beschikbaar. De zender biedt 100% live TV aan en is vanaf 7 december 2015 te zien op voorkeurzender 13 bij Ziggo. Dit kanaal is onderdeel van het basispakket en niet gecodeerd. Hierdoor kunnen ruim 4 miljoen huishoudens de nieuwe zender straks bekijken.

#FIRST wordt volledige gepresenteerd, bedacht en gemaakt door bekende en populaire Nederlandse YouTubers. Onder andere Veras Fawaz (Fijne Vrienden), Joost Klein (Eenhoornjoost), Defano Holwijn , Thomas Smagge (Theaumes), Ronald en Timo (HetGamePortaal), Job van Grafhorst (DoeMaarGamen) en Darcy Lazar (De Theemutsen) zullen hier aan meewerken. Bij elkaar hebben deze bekende YouTubers meer dan 1,5 miljoen abonnees op YouTube. De zender zal 5 dagen in de week vanaf 15.30 uur programma’s uitzenden vanuit een studio in Amsterdam. Er zal begonnen worden met een uur. Als het succesvol is zal dit uitgebreid worden

Vanaf de aftrap zullen er 2 belangrijke programma’s zijn. Dit zijn FIRST Gaming en AAA!!! De laatste is een comedy en entertainmentprogramma.

De zender zal om de financiën te kunnen bekostigen wel reclame uitzenden. Deze moet echter wel voldoen aan de speciale stijl en tone of voice van de zender. Als bedrijven willen adverteren, zullen ze daar rekening mee moeten houden.

Meer informatie over FIRST?
Voor meer informatie gaat u naar de website van Ziggo. Bent u nog geen klant maar wilt u dat nu wel worden? Dan kunt u ook de pakketten van Ziggo op deze website met elkaar vergelijken: