Ziggo: 3 extra HD-zenders

25 juli 2017Ziggo heeft in de Ziggo Community bekend gemaakt dat zij het aanbod van HD-zenders in de abonnementen gaan uitbreiden. Er komen er per 1 augustus 2017 in totaal 3 nieuw bij. Het gaat hierbij om de zenders XITE, Discovery Science en Motorsport.tv.

Zijn de nieuwe zenders onderdeel van het TV standaard pakket? Niet allemaal. De muziekzender XITE maakt wel onderdeel uit van het TV Standaard pakket van Ziggo. Deze zenders is vanaf 1 augustus dan ook voor iedere Ziggo TV klant te bekijken op kanaal 25. De 2 andere zenderes, Discovery Science HD en Motorsport.tv HD maken onderdeel uit van het Movies & Series XL pakket. En zijn dus niet standaard voor iedereen zichtbaar. Heeft u wel zo’n Movies & Series XL Pakket? Dan vindt u Discovery Science HD per 1 augustus op kanaal 202 en Motorsport.tv HD op kanaal 413.

Zoals we u eerder hebben laten weten is Ziggo de laatste tijd bezig geweest om de capaciteit op het netwerk uit te breiden door van een aantal zenders alleen nog maar de HD-variant te behouden in het aanbod. Hierdoor komt er capaciteit vrij om andere zenders ook in HD-kwaliteit door te geven, zodat u thuis naar nog scherper beeld kunt kijken. Een voorbeeld hiervan zijn de zenders van Film 1 en FOX Sports, deze kunt u alleen nog in HD-kwaliteit bekijken. De verwachting is dat dit nog lang niet het einde is van het aantal nieuwe zenders in HD-kwaliteit. Als er nog meer nieuwe zenders bijkomen zullen we u hiervan op de hoogte brengen.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer weten over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: