Ziggo alles in 1 aanbieding

Ziggo maakt momenteel reclame met een aantrekkelijke aanbieding: meer meer meer! (Ziggo.nl/meermeermeer). Maar wat houdt deze Ziggo aanbieding precies in? U leest het hier.

De Ziggo alles in 1 actie

Zoals u in de reclame op de radio kunt horen betaalt u de eerste 6 maanden slechts €34,95. Deze actieprijs geldt voor alle drie de alles in één pakketten van Ziggo. Als u gebruik maakt van deze aanbieding dan bespaart u aanzienlijk. Ook krijgt u gratis Ziggo Sport. Hieronder hebben we voor u uitgerekend hoeveel korting u in totaal krijgt met de actie:

Alles-in-1 StartAlles-in-1 CompleteAlles-in-1 Max
Normale prijs: € 45,95Normale prijs: € 59,95Normale prijs: €73,95
Nu 6 maanden: €34,95Nu 6 maanden: €34,95Nu 6 maanden: €34,95
Totale korting: €66Totale korting: €150Totale korting: €234
Meer info Ziggo alles in 1 Meer info Ziggo alles in 1 Meer info Ziggo alles in 1

Als u gebruik wilt maken van de actie, dan kunt u eenvoudig en snel een Ziggo alles in 1 pakket aanvragen via de website van Ziggo. U betaalt momenteel ook geen eenmalige activatiekosten.

Gratis Ziggo Sport

Als u nu klant wordt bij Ziggo dan profiteert u niet alleen van de korting, maar kijkt u ook gratis naar meer sport via de nieuwe sportzender Ziggo Sport. Met Ziggo Sport kijkt u live naar voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland, maar ook naar Formule 1, NBA, golf, rugby, tennis en atletiek. Een super zender dus voor de sportliefhebber.

Niet onbelangrijk om te weten, wat krijgt u verder bij Ziggo? Oftewel, wat bieden de alles in 1 pakketten u? U leest het hieronder.

Ziggo alles in 1 start aanbieding

Dit pakket kost nu tijdelijk de eerste 6 maanden €34,95 in plaats van €45,95. Dit is het instappakket van Ziggo en is eigenlijk al erg compleet. Zo krijgt u 40 Mb/s om te downloaden en 4 Mb/s om te uploaden. Qua TV-zenders krijgt u 60 TV-zenders en 27 HD-zenders. Bellen naar vast en mobiel doet u voor slechts €0,10 per minuut. Bij alle alles in 1 abonnementen kunt u gebruik maken van de 2 miljoen WifiSpots. Maar dat is niet alles. U kunt ook online TV kijken met Horizon GO en u kijkt gratis naar de nieuwste sportzender: Ziggo Sport, met live formule 1, voetbal, boksen en nog veel meer. Is dit pakket iets voor u? Of wilt u meer informatie over dit pakket? Ga dan naar de website van Ziggo.

Ziggo alles in 1 complete aanbieding

Dit pakket kost nu tijdelijk de eerste 6 maanden €34,95 in plaats van €59,95. Dit is het meest gekozen pakket van Ziggo. Hiervoor krijgt u dan ook een zeer compleet pakket. Zo kunt u internetten met een downloadsnelheid van 120 Mb/s en een uploadsnelheid van 12 Mb/s. In dit pakket krijgt u ook 60 TV-zenders en 28 zenders in HD-kwaliteit. Dit pakket heeft dus vooral een veel snellere internetverbinding en is daarmee zeer goed geschikt voor als er bij u thuis intensief gebruik wordt gemaakt van internet. Zijn de termen online gamen, online tv kijken, Youtube filmpjes kijken, uitzending gemist en downloaden veel gehoord? Dan is dit alles in 1 abonnement iets voor u. Als extra ten opzichte van het instappakket krijgt u MyPrime, waarmee u naar meer dan 1000 films en series kunt kijken (gratis), maar ook krijgt u Replay TV en de Horizon Mediabox met opnemen en pauzeren functies. Wilt u meer informatie over dit pakket? Of profiteren van de aanbieding? Ga dan naar de website van Ziggo.

Ziggo alles in 1 aanbieding

Ziggo alles in 1 max aanbieding

Dit pakket kost nu tijdelijk de eerste 6 maanden €34,95 in plaats van €73,95. Dit pakket is het meest uitgebreide pakket van Ziggo. U krijgt dan ook 200 Mb/s aan downloadsnelheid en 20 Mb/s om te uploaden. Razendsnel dus. Maar ook qua TV is dit pakket uitgebreider dan de andere pakketten van Ziggo. U krijgt namelijk 115 zenders en 38 in HD-kwaliteit. Nog veel meer keuze dus. Uiteraard zitten de alle opties uit het Alles in 1 Complete pakket er ook bij. Wilt u meer informatie over dit pakket? Ga dan naar de website van Ziggo.

Levertijd Ziggo alles in 1

Als u kiest voor een abonnement bij Ziggo dan kunt u snel gebruik maken van de diensten. Binnen 2 weken bent u namelijk up and running met Ziggo.

Ziggo alles in 1 aansluiten

Uw nieuwe Ziggo alles in 1 abonnement aansluiten is heel eenvoudig. U krijgt een zogeheten doe-het-zelf pakket thuisgestuurd met heldere instructie. Komt u er niet uit? Geen paniek. Ziggo biedt u meer service met installatiegarantie. Ze sturen dan gewoon een monteur bij u langs. Uiteraard gratis.

Ziggo alles in 1 ervaringen

Wilt u weten of anderen tevreden zijn over Ziggo alles in 1? Neem dan een kijkje op de website van Ziggo.

Ziggo: meer meer meer!

Kortom, wilt u profiteren van deze aantrekkelijke en leuke Ziggo aanbieding? Ga dan naar de website van Ziggo.nl/meermeermeer voor meer informatie en het aanvragen.