Ziggo alles in 1 aanbieding

Ziggo maakt momenteel reclame met een aantrekkelijke aanbieding: tot 12 maanden korting! Maar wat houdt deze Ziggo aanbieding precies in? U leest het hier.

Ziggo alles in 1 actie

Zoals u in de reclame op de radio kunt horen is de Ziggo aanbieding erg aantrekkelijk. U betaalt u de eerste 12 maanden slechts de helft. Dat is 50% korting! Deze actieprijs geldt voor het GIGA pakket, voor de andere drie pakketten krijgt u 9 maanden 50% korting. Als u gebruik maakt van deze aanbieding dan bespaart u aanzienlijk. Ook betaalt u geen installatiekosten en geen eenmalige aansluitkosten. Hieronder hebben we voor u uitgerekend hoeveel korting u in totaal krijgt met de actie:

Ziggo PakketNormale prijs p/maandACTIE / KORTING
Alles-in-1 Start
(Start internet
Complete TV)
€ 64,259 maanden 50% korting
+ geen eenmalige kosten
+ gratis monteur
Totale korting: €558,08
Profiteer nu Ziggo aanbieding
Alles-in-1 Complete
(Complete internet
Complete TV)
€ 75,259 maanden 50% korting
+ geen eenmalige kosten
+ gratis monteur
Totale korting: €607,58
Profiteer nu Ziggo aanbieding
Alles-in-1 Giga
(Giga internet
Complete TV)
€ 80,2512 maanden 50% korting
+ geen eenmalige kosten
+ gratis monteur
Totale korting: €750,45
Profiteer nu Ziggo aanbieding

Als u gebruik wilt maken van de actie, dan kunt u eenvoudig en snel een Ziggo alles in 1 pakket aanvragen via de website van Ziggo. U betaalt momenteel dus ook geen eenmalige activatiekosten ter waarde van 19,95 euro en u krijgt gratis installatiehulp ter waarde van 249 euro.

Ziggo internet en TV actie

Geen vaste telefonie nodig? Ook dan kunt u profiteren van de Ziggo internet en TV aanbieding met 50% korting tijdens de eerste 12 maanden van uw abonnement. En u krijgt ook gratis installatiehulp en u hoeft ook geen eenmalige kosten te betalen bij het afsluiten. In totaal kunt u daarmee maximaal 750,45 euro korting pakken bij Ziggo internet en TV. Profiteer direct!

Gratis Ziggo Sport

Als u nu klant wordt bij Ziggo dan profiteert u niet alleen van de korting, maar kijkt u ook gratis naar meer sport via de nieuwe sportzender Ziggo Sport. Met Ziggo Sport kijkt u live naar voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland, maar ook naar NBA, golf, rugby, tennis en atletiek. Een super zender dus voor de sportliefhebber.

Niet onbelangrijk om te weten, wat krijgt u verder bij Ziggo? Oftewel, wat bieden de alles in 1 pakketten u? U leest het hieronder in een notendop. Deze specificaties gelden ook voor de internet en TV pakketten, waar over het algemeen dezelfde aanbiedingen voor gelden.

Ziggo aanbieding Alles in 1 Start

Dit pakket kost nu tijdelijk de eerste 9 maanden €32,12 in plaats van €64,25. Dit is het instappakket van Ziggo en is eigenlijk al erg compleet. Zo krijgt u 100 Mb/s om te downloaden en 30 Mb/s om te uploaden. Qua TV-zenders krijgt u 70+ TV-zenders en 37 HD-zenders. Bellen naar vast en mobiel doet u voor slechts €0,15 per minuut. Bij alle alles in 1 abonnementen kunt u gebruik maken van de 2 miljoen WifiSpots. Maar dat is niet alles. U kunt ook online TV kijken met Horizon GO en u kijkt gratis naar de nieuwste sportzender: Ziggo Sport, met live voetbal, boksen en nog veel meer. Is dit pakket iets voor u? Of wilt u meer informatie over dit pakket? Ga dan naar de website van Ziggo.

Ziggo aanbieding Alles in 1 Complete

Dit pakket kost nu tijdelijk de eerste 9 maanden €37,63 in plaats van €75,25. Dit is het meest gekozen pakket van Ziggo. Hiervoor krijgt u dan ook een zeer compleet pakket. Zo kunt u internetten met een downloadsnelheid van 400 Mb/s en een uploadsnelheid van 40 Mb/s. In dit pakket krijgt u ook 70+ TV-zenders en 37 zenders in HD-kwaliteit. Dit pakket heeft dus vooral een veel snellere internetverbinding en is daarmee zeer goed geschikt voor als er bij u thuis intensief gebruik wordt gemaakt van internet. Zijn de termen online gamen, online tv kijken, Youtube filmpjes kijken, uitzending gemist en downloaden veel gehoord? Dan is dit alles in 1 abonnement iets voor u. Als extra ten opzichte van het instappakket krijgt u MyPrime, waarmee u naar meer dan 1000 films en series kunt kijken (gratis), maar ook krijgt u Replay TV en de Horizon Mediabox met opnemen en pauzeren functies. Wilt u meer informatie over dit pakket? Of profiteren van de aanbieding? Ga dan naar de website van Ziggo.

Ziggo aanbieding alles in 1 Giga

Dit is het alles in 1 pakket met het snelste internet, namelijk maar liefst 1 GB/s, dat is 1000 Mb/s. En dat zonder glasvezel verbinding. Qua TV pakket krijgt u 125 zenders waarvan 49 in HD kwaliteit. U betaalt nu slechts 12 maanden lang 40,12 euro per maand ipv 80,25 euro per maand. Dat is per jaar 481 euro korting op de reguliere abonnementskosten. Is dit pakket iets voor u? Ga dan naar de website van Ziggo.

Levertijd Ziggo alles in 1

Als u kiest voor een abonnement bij Ziggo dan kunt u snel gebruik maken van de diensten. Binnen 2 weken bent u over het algemeen namelijk up and running met Ziggo.

Ziggo alles in 1 aansluiten

Uw nieuwe Ziggo alles in 1 abonnement aansluiten is heel eenvoudig. U krijgt een zogeheten doe-het-zelf pakket thuisgestuurd met heldere instructie. Komt u er niet uit? Geen paniek. Ziggo biedt u meer service met installatiegarantie. Ze sturen dan gewoon een monteur bij u langs. Uiteraard gratis.

Ziggo alles in 1 ervaringen

Wilt u weten of anderen tevreden zijn over Ziggo alles in 1? Neem dan een kijkje op de website van Ziggo.

Ziggo: meer meer meer!

Kortom, wilt u profiteren van deze aantrekkelijke en leuke Ziggo aanbieding? Ga dan naar de website van Ziggo.nl/meermeermeer voor meer informatie en het aanvragen.