Ziggo alles in 1 aanbieding

Ziggo maakt momenteel reclame met een aantrekkelijke aanbieding: Ziggo Sprinters! Maar wat houdt deze Ziggo aanbieding precies in? U leest het hier.

Ziggo alles in 1 actie

Zoals u in de reclame op de radio kunt horen is de Ziggo aanbieding erg aantrekkelijk. U betaalt u de eerste 12 maanden slechts de helft. Dat is 50% korting! Deze actieprijs geldt voor alle vier de alles in één pakketten van Ziggo. Als u gebruik maakt van deze aanbieding dan bespaart u aanzienlijk. Ook betaalt u geen installatiekosten en geen eenmalige aansluitkosten. Hieronder hebben we voor u uitgerekend hoeveel korting u in totaal krijgt met de actie:

Ziggo PakketNormale prijs p/maandACTIE / KORTING
Alles-in-1 Start
(Start internet
Complete TV)
€ 649 maanden 50% korting
+ geen eenmalige kosten
+ gratis monteur
Totale korting: €556,95
Profiteer nu Ziggo aanbieding
Alles-in-1 Complete
(Complete internet
Complete TV)
€ 749 maanden 50% korting
+ geen eenmalige kosten
+ gratis monteur
Totale korting: €601,95
Profiteer nu Ziggo aanbieding
Alles-in-1 Giga
(Giga internet
Complete TV)
€ 8312 maanden 50% korting
+ geen eenmalige kosten
+ gratis monteur
Totale korting: €766,95
Profiteer nu Ziggo aanbieding

Als u gebruik wilt maken van de actie, dan kunt u eenvoudig en snel een Ziggo alles in 1 pakket aanvragen via de website van Ziggo. U betaalt momenteel dus ook geen eenmalige activatiekosten ter waarde van 19,95 euro en u krijgt gratis installatiehulp ter waarde van 249 euro.

Ziggo internet en TV actie

Geen vaste telefonie nodig? Ook dan kunt u profiteren van de Ziggo internet en TV aanbieding met 50% korting tijdens de eerste 12 maanden van uw abonnement. En u krijgt ook gratis installatiehulp en u hoeft ook geen eenmalige kosten te betalen bij het afsluiten. In totaal kunt u daarmee maximaal 817,95 euro korting pakken bij Ziggo internet en TV. Profiteer direct!

Gratis Ziggo Sport

Als u nu klant wordt bij Ziggo dan profiteert u niet alleen van de korting, maar kijkt u ook gratis naar meer sport via de nieuwe sportzender Ziggo Sport. Met Ziggo Sport kijkt u live naar voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland, maar ook naar NBA, golf, rugby, tennis en atletiek. Een super zender dus voor de sportliefhebber.

Niet onbelangrijk om te weten, wat krijgt u verder bij Ziggo? Oftewel, wat bieden de alles in 1 pakketten u? U leest het hieronder in een notendop. Deze specificaties gelden ook voor de internet en TV pakketten, waar over het algemeen dezelfde aanbiedingen voor gelden.

Ziggo aanbieding Alles in 1 Start

Dit pakket kost nu tijdelijk de eerste 9 maanden €32 in plaats van €64. Dit is het instappakket van Ziggo en is eigenlijk al erg compleet. Zo krijgt u 100 Mb/s om te downloaden en 20 Mb/s om te uploaden. Qua TV-zenders krijgt u 70+ TV-zenders en 37 HD-zenders. Bellen naar vast en mobiel doet u voor slechts €0,15 per minuut. Bij alle alles in 1 abonnementen kunt u gebruik maken van de 2 miljoen WifiSpots. Maar dat is niet alles. U kunt ook online TV kijken met Horizon GO en u kijkt gratis naar de nieuwste sportzender: Ziggo Sport, met live voetbal, boksen en nog veel meer. Is dit pakket iets voor u? Of wilt u meer informatie over dit pakket? Ga dan naar de website van Ziggo.

Ziggo aanbieding Alles in 1 Complete

Dit pakket kost nu tijdelijk de eerste 9 maanden €37 in plaats van €74. Dit is het meest gekozen pakket van Ziggo. Hiervoor krijgt u dan ook een zeer compleet pakket. Zo kunt u internetten met een downloadsnelheid van 350 Mb/s en een uploadsnelheid van 35 Mb/s. In dit pakket krijgt u ook 70+ TV-zenders en 37 zenders in HD-kwaliteit. Dit pakket heeft dus vooral een veel snellere internetverbinding en is daarmee zeer goed geschikt voor als er bij u thuis intensief gebruik wordt gemaakt van internet. Zijn de termen online gamen, online tv kijken, Youtube filmpjes kijken, uitzending gemist en downloaden veel gehoord? Dan is dit alles in 1 abonnement iets voor u. Als extra ten opzichte van het instappakket krijgt u MyPrime, waarmee u naar meer dan 1000 films en series kunt kijken (gratis), maar ook krijgt u Replay TV en de Horizon Mediabox met opnemen en pauzeren functies. Wilt u meer informatie over dit pakket? Of profiteren van de aanbieding? Ga dan naar de website van Ziggo.

Ziggo aanbieding alles in 1 Giga

Dit is het alles in 1 pakket met het snelste internet, namelijk maar liefst 1 GB/s, dat is 1000 Mb/s. En dat zonder glasvezel verbinding. Qua TV pakket krijgt u 125 zenders waarvan 49 in HD kwaliteit. Is dit pakket iets voor u? Ga dan naar de website van Ziggo.

Levertijd Ziggo alles in 1

Als u kiest voor een abonnement bij Ziggo dan kunt u snel gebruik maken van de diensten. Binnen 2 weken bent u over het algemeen namelijk up and running met Ziggo.

Ziggo alles in 1 aansluiten

Uw nieuwe Ziggo alles in 1 abonnement aansluiten is heel eenvoudig. U krijgt een zogeheten doe-het-zelf pakket thuisgestuurd met heldere instructie. Komt u er niet uit? Geen paniek. Ziggo biedt u meer service met installatiegarantie. Ze sturen dan gewoon een monteur bij u langs. Uiteraard gratis.

Ziggo alles in 1 ervaringen

Wilt u weten of anderen tevreden zijn over Ziggo alles in 1? Neem dan een kijkje op de website van Ziggo.

Ziggo: meer meer meer!

Kortom, wilt u profiteren van deze aantrekkelijke en leuke Ziggo aanbieding? Ga dan naar de website van Ziggo.nl/meermeermeer voor meer informatie en het aanvragen.