Ziggo alles in 1 Max prijsverhoging

5 februari 2017Ziggo heeft de abonnementskosten van het duurste en meest uitgebreide alles in 1 pakket: Alles in 1 Connect & Play Max verhoogd in prijs. De prijsverhoging is ingegaan op 1 februari en betreft een prijsstijging van 2 euro. Dat betekent dat de prijs omhoog gaat van €77,95 per maand naar €79,95 per maand. Op jaarbasis een verhoging van €24.

De verhoging geldt overigens ook voor het Ziggo Internet en TV Max pakket. Dat kost vanaf nu €78,95 per maand sinds 1 februari. Voorheen was de prijs hiervan €76,95.

De €2 verhoging is gelijk aan de prijsverhoging die Ziggo op 1 januari 2017 doorvoerde toen het TV Royaal abonnement een nieuwe naam kreeg, namelijk Ziggo Movies & Series XL. De prijsverhoging heeft te maken met het feit dat Ziggo op dit moment in Nederland de exclusieve aanbieder is van de HBO zenders en series / films. Deze HBO zenders zijn onderdeel van het Ziggo Movies & Series XL zenderpakket. En dit zenderpakket is weer standaard onderdeel van het Ziggo alles in 1 Max pakket. Daarmee is de prijsverhoging te verklaren. U moet iets meer betalen, maar u krijgt ook toegang tot exclusieve en nieuwe zenders. Met deze HBO zenders kunt u natuurlijk oude series en afleveringen terug kijken van series en seizoenen die al langer te zien bij Ziggo, maar ook ziet u binnen 24 uur nadat de nieuwste aflevering in Amerika is uitgezonden deze aflevering bij Ziggo. Dit kunt u onder andere ook bekijken via de Ziggo GO app.

Wilt u meer weten over de Alles in 1 Max prijsverhoging? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer weten over de abonnementen van Ziggo? Of overweegt u nu misschien een andere aanbieder omdat het u te duur wordt? Dat kan ook hier: