Ziggo apps voor Android TV en Apple TV

24 februari 2018Ziggo heeft laten weten dat ze de Ziggo GO app ook gaan uitbrengen voor Android TV en Apple TV. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet bekend.

Kort geleden lanceerde Liberty Global (de eigenaar van VodafoneZiggo en dus van Ziggo) in Polen een app die het mogelijk maakt dat klanten via het mobiele TV platform naar Horizon live tv kunnen kijken.

Sommige merken TV’s maken gebruik van Android TV, zoals bijvoorbeeld Philips en Sony. Met de Ziggo GO app voor smart TV’s is het straks mogelijk om live tv te kijken. Maar dat is niet alles, want ook bepaalde series zijn via deze manier beschikbaar, zoals Game of Thrones. Tot nu toe is het alleen mogelijk om de app op uw mobiel te openen en te streamen naar uw televisie via een Chromecast. Maar dat is straks dus niet meer nodig.

Al met al is Ziggo de Ziggo GO app flink aan het uitbreiden. Pas gelezen maakte ze bekend dat het mogelijk zal worden om programma’s en series online te downloaden en vervolgens offline te kunnen bekijken. Dit kan handig zijn voor als u op vakantie graag een serie kijkt en geen internetverbinding heeft. Een optie die Netflix ook al een tijd aanbiedt. Maar in 2017 werden er ook al meerdere zenders toegevoegd aan Ziggo GO. Goed nieuws dus voor de klanten van Ziggo. De app zal de komende maanden alleen maar verder worden uitgebreid.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.
Wilt u meer informatie over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook op deze website: