Ziggo biedt Comedy Central aan op Blue Monday

16 januari 2015Ziggo gaat proberen om samen met Comedy Central haar klanten wat op te vrolijken in de maand van Blue Monday. Hierdoor zijn in januari alle Comedy Central kanalen beschikbaar voor digitale abonnees van Ziggo.

Wat is Blue Monday?
Blue Monday is de naam voor de derde maandag van het jaar. Experts zeggen dat dit de meest depressieve dag van het jaar. In de derde week van januari is namelijk de gezelligheid van de feestdagen naar de achtergrond verdwenen en zijn goede voornemens alweer verdrongen of verbroken. De vakantie is voorlopg nog niet in zicht. De blauwe enveloppen vallen op de deurmat. Ook het weer werkt niet mee: het is donker, koud en nat. Dit jaar is Blue Monday op 19 januari.

Ziggo biedt daarom alle klanten die digitale televisie in hun abonnement hebben de hele maand januari de zenders Comedy Central Family en Comedy Central Extra aan in het basispakket van TV. Comedy Central staat dagelijks voor comedy en humor. Zeker op de dag waarop men wel wat extra humor kan gebruiken.

Bent u momenteel geen klant bij Ziggo? Maar wilt u dat wel worden? Ziggo biedt voordelige en complete abonnementen met internet, bellen en televisie kijken. Wilt u wel wat meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u eerst de pakketten van Ziggo nog onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website:

Bron: Ziggo