Ziggo breidt elektronische programmagids uit

26 januari 2019Ziggo heeft de informatie die beschikbaar is via de elektronische programmagids, ook wel EPG genoemd, verder uitgebreid voor een deel van de klanten van Ziggo. Het gaat hierbij om de Ziggo klanten die TV kijken in het voormalige verzorgingsgebied van UPC.

Voor deze klanten van Ziggo was tot nu toe de informatie via EPG slechts voor de komende 24 uur beschikbaar als er direct via de tv werd gekeken. Dit kon eventueel in combinatie met een CI+ module en smartcard werden bekeken. Maar vanaf nu is dat anders en kunnen deze klanten in combinatie met een Mediabox TV decoder nu enkele dagen vooruit naar de EPG informatie kijken. In plaats van slechts 24 uur vooruit is er nu minstens vier dagen vooruit naar de informatie te kijken.

Hiermee promoot Ziggo eigenlijk ook direct het digitaal televisie kijken, want analoge TV wordt nu in meer en meer regio’s uitgeschakeld. Bij de meeste televisies kan dit nu gedaan worden met de ingebouwde digitale kabeltuner. Dit brengt direct enkele nieuwe mogelijkheden met zich mee voor deze Ziggo klanten, want zo kunnen ze nu onder andere gratis kijken naar de sportzender Ziggo Sport met onder andere live voetbal, formule 1 en basketbal, maar ook EPG biedt extra voordelen. Deze klanten hebben dus direct een completer pakket voor thuis. Heeft u nog wel analoge TV van Ziggo en wilt u deze voordelen ook? Dat is geen enkel probleem en kan zonder extra administratieve handelingen worden geregeld. U kunt zo overstappen op digitale tv.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer informatie over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: