Ziggo Connect & Play Max duurder en sneller

3 mei 2016Ziggo heeft haar duurste alles in 1 abonnement, Ziggo Connect & Play Max, duurder sneller gemaakt. De naam van het alles in 1 pakket is niet gewijzigd. Het nieuwe alles in 1 abonnement is in prijs verhoogd van €73,95 naar €77,95 per maand en daarmee €4 per maand verhoogd. Maar daar krijgt u dan ook een hogere internetsnelheid voor terug.

Het snelste alles in 1 Ziggo abonnement had een downloadsnelheid van 200 Mb/s en een uploadsnelheid van 20 Mb/s. Dit is nu 300 Mb/s geworden om te downloaden en 30 Mb/s om te uploaden.

Bent u al klant bij Ziggo met een Alles in 1 Max pakket? Dan heeft u een keuze. U kunt gewoon uw oude abonnement met 200 Mb/s en 20 Mb/s  behouden tegen de prijs van €73,95. Of u kunt kiezen voor een upgrade naar het nieuwe abonnement. Maar dan gaat u ook gewoon €77,95 per maand betalen.

Voor nieuwe klanten is vanaf nu alleen nog maar de nieuwe, hogere, snelheid beschikbaar om af te sluiten. De keuze bij Ziggo is nu:

Deze wijzigingen qua snelheid gelden overigens ook voor de internet only abonnementen en de internet en tv abonnementen van Ziggo.

Wilt u meer informatie? Of overstappen naar Ziggo? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u eerst de pakketten onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: