Ziggo: de voordelen

Bent u op zoek naar een nieuw alles in 1 abonnement? Dan is het de moeite waard om Ziggo ook mee te nemen in uw overweging. Waarom? Welke voordelen heeft Ziggo? En waarom kan het een goede keuze zijn om voor Ziggo te kiezen. In dit artikel lopen we enkele voordelen langs.

Ziggo is in Nederland de grootste aanbieder van internet bellen en TV voor bij u thuis. De meeste huishoudens in ons land hebben een Ziggo abonnement. En dat is natuurlijk niet zomaar. Ziggo doet er alles aan om deze positie te behouden in ons land. Daardoor zijn ze continu in een concurrentiestrijd met KPN. En daar profiteert u natuurlijk van. Waarom? Ziggo wordt op deze manier gedwongen om zich continu te blijven verbeteren en beter in te spelen op de behoeftes die er leven onder haar klanten. Daarom maken ze het abonnement steeds completer en bieden ze u steeds meer opties waar u blij van wordt. Maar dat is natuurlijk nog niet alles.

Kiest u voor een Ziggo abonnement? Dan krijgt u gratis Ziggo Sport in het abonnement. Deze zender is vooral een genot voor de sportliefhebber. Want op deze zender kijkt u live naar heel veel sportwedstrijden. Want wat te denken van alle GrandPrixs van de Formule 1 met onder andere Max Verstappen? Of van voetbal uit meerdere Europese landen, of live golf of basketbal uit de Amerikaanse NBA. Ziggo is continu bezig om de leukste en belangrijkste sportevenementen uit te gaan zenden via Ziggo Sport. U kunt Ziggo Sport ook afnemen via een andere aanbieder als extra zenderpakket. Maar dan betaalt u daar flink voor. Meestal al zo’n 10 euro per maand. Hierdoor betaalt u daar op jaarbasis al gauw zo’n 120 euro voor. En dat is best veel geld. Bij Ziggo krijgt u dat dus helemaal gratis.

Bent u veel onderweg? Dan zit u goed bij Ziggo. Want uw abonnement is ook hartstikke mobiel. Met de Ziggo GO app kunt u van elk scherm een TV maken. Dat is handig voor in huis, maar nog veel makkelijker als u onderweg bent of op vakantie bent in eigen land of in Europa (vanaf maart 2018). U kunt dan vanuit elk hotel of vanaf elke camping kijken naar live TV. Zo hoeft u geen programma of serie meer te missen die u graag kijkt. Ziggo GO is ook helemaal gratis voor  Ziggo klanten.

En tot slot, ook niet geheel onbelangrijk, alle abonnementen van Ziggo hebben een snelle internetverbinding. U kunt zelf kiezen of u genoeg heeft aan een instap abonnement met gewoon lekker vlot internet of dat u liever een super snel internet abonnement heeft. Met enige regelmaat verhoogd Ziggo de beschikbare snelheid zonder dat u daar altijd meer voor hoeft te betalen. En ook qua TV zenders zit het helemaal goed bij deze aanbieder. U krijgt meer dan 70 TV-zenders, waarvan ruim 30 in HD. U kijkt dus altijd TV in de best beschikbare kwaliteit.

Bent u benieuwd naar de abonnementen van Ziggo of wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo. Of neem een kijkje op deze website: