Ziggo en Max Verstappen breiden samenwerking uit

24 maart 2018Ziggo en Max verstappen zijn een nieuwe samenwerking aangegaan voor een periode van 3 jaar. De samenwerking gaat per direct van start. Hierdoor kunnen de fans van Max Verstappen hem nog beter volgen rondom de races. Hiermee kunt u het grootste talent in de Formule 1 van dit moment nog beter volgen. Max Verstappen zal voor, tijdens en na de Grand Prix races uitgebreid op Ziggo Sport te zien zijn en op deze manier bijdragen aan het verder uitdragen van de Formule 1 in Nederland. Hij zal uitgebreid interviews geven, maar zal ook regelmatig te zien zijn in de studioprogramma’s zoals Peptalk. Maar dat is niet alles, want Max zal ook gaan bijdragen aan het virtueel racen via de computer en het online gamen dus.

Max zelf zegt daarover: “Ik merk dat er in Nederland steeds meer enthousiasme ontstaat rondom autosport en Formule 1. Als ambassadeur van de sport in Nederland, wil ik graag helpen de sport bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen. De kanalen en de power die Ziggo daarbij biedt, maakt dat Ziggo daarvoor de ideale partner is.”

Ziggo heeft in ieder geval nog in het huidige seizoen, dat dit weekend begint, de uitzendrechten van de Formule 1. De Ziggo Sport directeur heeft de intentie om die uitzendrechten ook te gaan verlengen. Daarvoor zullen er de komende maanden onderhandelingen plaats gaan vinden. Maar Ziggo is daar blijkbaar erg positief over, anders hadden ze de samenwerking met Max Verstappen waarschijnlijk ook niet gaan intensiveren.

Wilt u kijken naar Ziggo Sport en genieten van alle interviews van Max Verstappen? Kies dan voor een Ziggo abonnement. Overstappen is heel eenvoudig. Ziggo Sport is gratis voor alle klanten van Ziggo. Heeft u geen Ziggo? Dan kunt u ook Ziggo Sport Totaal kiezen tegen betaling.

Meer weten? Ga naar de website van Ziggo. Meer weten over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: