Ziggo Formule 1 op dinsdag en vrijdag

15 december 2016Ziggo is aan het nadenken over extra TV-programma’s over Formule 1. Dit heeft Olav Mol laten weten in een interview met NU.nl. Hij liet weten dat ze aan het inventariseren zijn of er budget voor is. Olav Mol is vaste commentator bij de Formule 1 races en heeft deze maand een boek uitgebracht over de Formule 1 met de titel: F1 2016, wat een jaar!

De extra TV-programma’s over de Formule 1 op Ziggo zouden op dinsdag en vrijdag uitgezonden moeten gaan worden in de avond. Op de vrijdagavond kan het programma dan gaan over de vrije trainingen. En op de dinsdagavond zou het programma een live studioprogramma moeten worden met enkele gasten. Een vergelijkbaar format als Peptalk en Rondo die gepresenteerd worden door Jack van Gelder en gaan over voetbal.

Dit alles lijkt een vervolg na het succes van het programma F1 Fans Only eerder dit jaar. Dit werd op de dinsdag na een Grand Prix uitgezonden. Op basis hiervan zou Ziggo overwegen om het programma uit te breiden.

Deze eventuele programma’s zijn voor Ziggo natuurlijk te danken aan het succes van Max Verstappen dit jaar. Zo won hij in mei op het circuit van Spanje en reed hij nog enkele andere spectaculaire races die konden rekenen op veel kijkers. Ziggo wil de échte formule 1 fans aan zich binden en lijkt daar nu meer op in te gaan spelen.

Wilt u niks meer missen van de Formule 1? En zonder extra zenderpakket alle races in 2017 kunnen volgen? Dan is Ziggo alles in 1 het overwegen waard. U kijkt dan gratis naar Ziggo Sport, waar u alles kunt volgen over Max Verstappen en Formule 1. Wilt u alles weten? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u weten welke pakketten Ziggo aanbiedt? Dat kunt u ook op deze website bekijken: