Ziggo gestopt met Ziggo TV app

2 oktober 2015Ziggo is, zoals eerder aangekondigd door de kabelaar, per 1 oktober gestopt met het ondersteunen van de Ziggo TV app. Als vervanger/alternatief biedt Ziggo hiervoor nu Horizon GO.

Als u een gebruiker was van de Ziggo TV app werd u al sinds april 2015 door Ziggo gewezen op de nieuwe Horizon GO app. Vanaf juni 2015 was de app al niet meer te gebruiken voor nieuwe gebruikers. En bestaande gebruikers konden dus tot 1 oktober 2015 gebruik maken van de Ziggo TV app. De app is per 1 oktober dan ook verdwenen uit de app-stores.

Reden voor het uit gebruik halen van de Ziggo TV app, was tweeledig. Door de overname van UPC waren er eigenlijk 2 apps die dezelfde functionaliteit boden. En daarnaast moeten aanbieders van televisie via apps of website deze ook met ondertiteling en gesproken ondertiteling beschikbaar maken. De Ziggo TV app was hiervoor niet geschikt, de Horizon GO app beschikt momenteel wel over deze functies.

Met de Horizon GO app kunt u zowel via een app op uw smartphone en tablet kijken naar online live televisie, waar u ook bent: in de trein, auto of op de camping. Het kan allemaal! Met Horizon GO kijkt u ook naar TV gemist of MyPrime.  Daarnaast is de app ook te gebruiken als afstandsbediening. Zo kiest u eenvoudig voor uw favoriete programma.

Heeft u nog geen Horizon GO en wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.