Ziggo GigaNet

Ziggo Giganet is razendsnel en klaar voor de toekomst. Wilt u met Ziggo thuis een internetverbinding van 1 Gbit/s? Dan is Ziggo GigaNet iets voor u. Ziggo heeft GigaNet geïntroduceerd in Utrecht en Hilversum en binnenkort is het in heel Nederland leverbaar. Wilt u weten of Ziggo GigaNet al bij u thuis beschikbaar is? Vul dan de postcodecheck in op de website van Ziggo.

GigaNet abonnement

Gaat u voor een Ziggo Giganet abonnement? Wat kost GigaNet van Ziggo? Hieronder vindt u enkele specs en kunt u vinden wat de Ziggo GigaNet kosten zijn elke maand. Het Ziggo Giga alles in 1 en Ziggo Giga internet en TV pakket is leverbaar naast de Ziggo pakketten Start, Complete en Max.

Type pakketZiggo GigaNet alles in 1
Standaardprijs p/maand€ 99,50
Tijdelijke Actie
Eenmalige kosten€ 19,95 (tijdelijk gratis)
Duur van het contractMaandelijks opzegbaar na 12 maanden
Internetsnelheid (Mb/s)tot 1000 down
tot 50 up
Type verbindingGigaNet van VodafoneZiggo
Aantal tv zenders125
Aantal HD zenders49
Meer info Youfone alles in 1

Verder kunt u bij het Ziggo GigaNet abonnement rekenen op:

  • Meer dan 125 TV-zenders, inclusief gratis Ziggo Sport. Hiermee hoeft u geen enkele wedstrijd meer te missen van heel veel sport. Waaronder natuurlijk NBA basketbal en Formule 1 met Max Verstappen in zijn Red Bull. Inclusief de race op Zandvoort in 2021.
  • U krijgt de MediaBox Next (4K). Deze heeft 6 kijkprofielen die u suggesties laten zien wat u allemaal kunt kijken. Daarnaast kunt u met uw stem opdrachten geven. Apps zoals Netflix, Videoland en Youtube kunt u eenvoudig starten via de Mediabox Next 4K
  • U kunt overal kijken via Ziggo GO. Installeer de gratis Ziggo GO app en kijk overal waar u bent naar online TV.
  • Wilt u tussen het TV kijken door even naar het toilet, of wat drinken pakken? Dat kan met opnemen & live TV pauzeren.
  • Toegang tot Movies & Series XL met exclusief toegang tot HBO films en series zoals Game of Thrones en Westworld.
  • Kijkprofielen en Voice Control. Met de kijkprofielen krijgt u een nog persoonlijker aanbod van series en films die wel eens leuk voor u kunnen zijn op basis van wat u al gekeken heeft.

Wat is Giganet?

Wat is Ziggo GigaNet? Dat is het Ziggo netwerk dat klaar is voor de toekomst, maar wat betekent dat precies? GigaNet is een krachtig netwerk van Vodafone en Ziggo samen. In 2017 zijn ze samengegaan en hebben ze samen veel in het netwerk geinvesteerd. Klanten van Vodafone en Ziggo maken gebruik van het netwerk voor vaste diensten en mobiele diensten. Deze netwerken, en het gebruik ervan, kruist elkaar dan ook steeds meer en meer en dus noemen ze dat samen GigaNet. Alle Ziggo klanten maken dus eigenlijk al gebruik van Ziggo GigaNet. GigaNet is eigenlijk de overkoepelende naam van het vaste en mobiele netwerk. En via het GigaNet bereiden ze zich ook voor op 5G  dat in de toekomst gelanceerd moet gaan worden met nog hogere snelheden voor uw mobiele telefoon.

Toch heeft Ziggo ook een extra Alles in 1 en Internet en TV pakket gelanceerd onder de naam Ziggo alles in 1 Giga en Ziggo internet en TV Giga. Dit speciale nieuwe abonnement levert u maar liefst 1 Gigabit per seconde aan internetsnelheid op. Dat is echt super super supersnel internet. Knipper met uw ogen en de website die u wilt bezoeken is geladen. Onbeperkt en zonder lagging online gamen? Het kan allemaal met Ziggo Giga. Super fijn toch?

Het nieuwe Ziggo Giga alles in 1 pakket is voor het eerst gelanceerd in de stad Utrecht. En ook in Hilversum is GigaNet gelanceerd. Ziggo gaat GigaNet nu verder uitrollen in de rest van het land, zodat we allemaal met 1GB/s kunnen internetten. De uitrol van GigaNet internet zal naar verwachting in totaal 2 jaar duren. Ziggo doet dit regio voor regio.

Wat kost GigaNet van Ziggo?

Als u kiest voor het Ziggo alles in 1 Giganet abonnement dan betaalt u hiervoor 99,50 euro per maand. De Ziggo GigaNet prijs is daarmee slechts 12 euro duurder dan het Ziggo alles in 1 Max pakket. En u krijgt hiervoor de dubbele internetsnelheid, namelijk 1000 Mb/s om te downloaden in tegenstelling tot 500 Mb/s bij het Ziggo Max pakket. Wilt u weten of het bij u leverbaar is op dit moment? Check dit dan op de website van Ziggo.

GigaNet abonnement

Het GigaNet Ziggo abonnement nadert met GigaNet glasvezel. Sterker nog, op dit moment is het het snelste internet abonnement dat er is in Nederland, ook KPN kan hier nog niet aan tippen. Ze zijn dus ook het snelste alles in 1 pakket van dit moment. Twijfelt u daar aan? Dan kunt u alles in 1 vergelijken.

Meer informatie? Ga naar de website van Ziggo.