Ziggo Go app: grote update

27 juni 2017Ziggo heeft een grote update doorgevoerd in de Ziggo Go app. Zo zijn er onder andere meer dan 50 zenders toegevoegd aan het aanbod in de populaire app. Maar het is nu ook mogelijk om de films en series naar een Chromecast of Apple TV te streamen. En dat is dus ook nog eens goed nieuws. Hier leest u er alles over.

Meer TV-zenders

Doordat Ziggo nu ruim 50 zenders heeft toegevoegd aan de Ziggo Go app is het nu mogelijk om naar nog veel meer TV-zenders te kijken op uw tablet of smartphone. Het maakt niet uit waar u bent, thuis of niet thuis, overal in Nederland kunt u naar het aanbod van deze zenders kijken.  En daarmee speelt Ziggo nog verder in op de trend van ‘binge-watching’. Dat betekent dat we het steeds lekkerder vinden om op de bank te hangen en meerdere afleveringen van 1 tv-serie willen kijken achter elkaar. Zonder onderbrekingen van reclames. Daarom zijn diensten als VideoLand en Netflix zo populair. En Ziggo probeert daar ook in te voorzien met de Ziggo Go app en via het terugkijken van afleveringen via Replay TV.

Welke zenders zijn er nieuw bij de Ziggo Go app? Dat zijn er heel wat, maar hier volgen ze allemaal: 100% NL TV, 192 TV, 2M, Aljazeera English, Animal Planet, ARD, Arte, AT5, Baby TV, BBC Entertainment, BBC Four / Cbeebies, BBC One, BBC Two, Boomerang, CBBC, CBS Reality, CCTV News, DJAZZ, Eventkanaal, Family7, Fashion TV HD, Mediaset Italia, Motors TV, MTV Brand New, MTV Live HD, MyZen HD, NDR, Nickmusic, Nicktoons, NPO Cultura, Pebble TV, RT, RTL, RTV-7, Sat.1, SET Asia, STAR Gold, STAR Plus, TRT Türk, TVE, VH1 Classic, WDR, ZDF, Zee Cinema, Zee TV en Zing.

Welke zenders u precies kunt bekijken is wel afhankelijk van het abonnement dat u heeft. Een heleboel zenders zijn trouwens ook te kijken terwijl u niet thuis bent, en dan heeft u niet eens een Ziggo verbinding nodig. Dus in een hotel onderweg in Nederland kunt u er ook lekker gebruik van maken als ze daar goede Wifi hebben. Wel zo prettig.

AirPlay

Heeft u thuis een Apple TV of een Chromecast? Dan is er nog meer goed nieuws voor u, want de series en films uit het Movies & Series pakket van Ziggo kunt u nu streamen via AirPlay. Dit geldt niet voor alle films en series, en ze zijn ook niet allemaal in HD, maar het is wel weer een flinke verbeteringsslag! De mediabox is hierdoor dus niet per se meer nodig om films en series op de TV te bekijken.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer weten over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: