Ziggo GO in heel Europa

31 maart 2018 – Bent u klant bij Ziggo? Dan hebben we goed nieuws voor u, want u kunt de Ziggo GO dienst waarmee u online TV kunt kijken gebruiken in alle landen binnen de Europese Unie.

KPN was een paar dagen geleden de eerste aanbieder in Nederland die de KPN interactieve TV app beschikbaar maakte voor gebruik in heel Europa. Geen vrijwillige keuze van KPN en de andere aanbieders want de nieuwe Europese regelgeving verplicht de aanbieders om online TV diensten beschikbaar te maken in alle landen binnen de Europese Unie. Eerder was het alleen mogelijk om in Nederland gebruik te maken van online TV kijken en werd er met behulp van geoblocking een beperking ingesteld. Maar goed nieuws dus voor u. Want diensten zoals Netflix, Videoland, NLziet, KPN interactieve TV, Canal Digitaal Live TV en Ziggo GO zijn nu in Europa beschikbaar. Het enige land waar veel Nederlanders naartoe op vakantie gaan dat hier niet van profiteert is Turkije. Maar gaat u deze zomer op vakantie naar Frankrijk, Italie, Spanje? Dan kunt u dus heerlijk online tv kijken met de Ziggo Go app.

Wilt u gebruik maken van deze functionaliteit? Dan is het wel belangrijk dat u de Ziggo GO app even update naar de nieuwste versie. Deze update is vanzelfsprekend gratis beschikbaar voor u in de appstores van Google en Apple. Na de app update kunt u alle TV zenders die met Ziggo GO buiten de deur zijn te bekijken, maar ook Replay TV en Movies & Series zijn daarna in Nederland en de Europese unie te bekijken. Over de VRT zenders is Ziggo nog in onderhandeling om deze ook binnen heel Europa beschikbaar te maken.

Woont u in het buitenland?
Dan verandert er helaas niet iets voor u. De nieuwe wetgeving zorgt er nog steeds voor dat het niet mogelijk is om een abonnement in Nederland af te sluiten met een buitenlands adres en buitenlands rekeningnummer bij Ziggo. Het gaat hierbij dus puur om het tijdelijk gebruiken van uw abonnement in het buitenland als u in Nederland woont en daar een abonnement heeft afgesloten.

Bent u nog geen klant bij Ziggo, maar wilt u wel profiteren van Ziggo GO? Stap dan over naar Ziggo alles in 1. Meer informatie vindt u op de website van Ziggo.

Wilt u de abonnementen van Ziggo met elkaar vergelijken? Dat kan ook hier: