Ziggo GO: opnemen en offline kijken

17 februari 2018Ziggo gaat de functionaliteiten van de Ziggo GO app verder uitbreiden. Het is alleen nog niet precies bekend wanneer het gaat gebeuren, maar uit het rapport van de jaarcijfers konden we opmaken dat het bedrijf het mogelijk wil maken dat u als klant van Ziggo via de Ziggo GO app een programma kunt opnemen en vervolgens offline kunt kijken voor een langere periode. Hoe lang de periode precies zal zijn is ook nog niet bekend, maar het zou zomaar kunnen zijn dat u een programma dan enkele wekenlang kunt bewaren om deze offline terug te kijken op een moment dat het u goed uitkomt.

Het is niet de eerste keer dat Ziggo dit bekend maakt in een jaarverslag, maar er is goede hoop dat het er nu echt snel van gaat komen. Het aantal gebruikers van de Ziggo GO app is wel in 2017 met 25% gestegen naar 1,2 miljoen. Ziggo zou met deze functionaliteit wel een hoop klanten blij kunnen maken dus. Hiermee volgt Ziggo eigenlijk ook Netflix, waarbij het al een langere tijd mogelijk is om series te downloaden en offline te kijken als u bijvoorbeeld op vakantie gaat naar het buitenland.

Wilt u nu al series terugkijken? Dat kan ook via de Ziggo GO app, maar dan alleen online. Hiervoor heeft u dus een internetverbinding nodig. Dit kan een 4G verbinding zijn of een Wifi verbinding.

Wilt u nog meer weten? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u meer weten over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier op deze website: