Ziggo GO: vernieuwde versie

26 augustus 2017Ziggo heeft sinds deze week een nieuwere versie van de Ziggo GO app beschikbaar gesteld voor zowel iOs als Android. De nieuwere versie is uitereraard op een aantal vlakken verbeterd en kent een aantal nieuwe functionaliteiten. Heeft u de Ziggo GO app al? Dan kunt u deze eenvoudig updaten en bijwerken via de Apple App Store en Google Play Store.

Menu’s zijn samengevoegd

De menu’s TV kijken en TV Gids & Replay heeft Ziggo samengevoegd tot 1 menu genaamd ‘TV’. Vanuit hier is het mogelijk om direct te bekijken wat er nu op TV is, maar je kunt ook naar de gids voor meer informatie over een programma of iets terugkijken via de optie van Ziggo Replay TV. Super eenvoudig en makkelijk dus. Alles vanuit 1 overzicht als het gaat om programma’s.

Zoekfunctie

Ook de zoekfunctie heeft Ziggo aangepakt en verbeterd. U kunt nu makkelijker zoeken naar zenders maar ook naar bijvoorbeeld programma omschrijvingen.

Widget

Heeft u iOs? Dan is er ook nog een widget voor u beschikbaar. Met deze widget kunt u via het vergrendelscherm van uw telefoon of tablet het meest bekeken programma via de app zien. De widget kunt u vinden onder ‘ Popular now’ .

Wilt u meer informatie over de vernieuwingen in de Ziggo GO app? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer informatie over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: