Ziggo HD aanbod verder uitgebreid

11 februari 2017Ziggo heeft laten weten dat ze het HD-aanbod verder gaan uitbreiden de komende periode. De eerste wijziging werd deze week al doorgevoerd, zoals u kon lezen in ons eerdere nieuwsbericht. Maar Ziggo pakt nu door en is van plan om enkele zenders die momenteel alleen in SD te zien zijn te gaan upgraden naar HD-kwaliteit. Welke zenders het precies betreft is nog niet bekend. Hiervan zullen we u op de hoogte houden.

De eerste zender is alvast geüpgraded. Het gaat hierbij om Discovery ID. Discovery ID is onderdeel van het standaard TV-abonnement van Ziggo. De HD-kwaliteit zender kunt u vinden op kanaal 123. De SD-kwaliteit zender wordt nu ook nog doorgegeven en kunt u nog vinden op kanaal 984. De kans is wel groot dat de SD-zender van deze zender binnenkort zal verdwijnen. Simpelweg omdat Ziggo bandbreedte nodig heeft om de extra HD-kanalen beschikbaar te maken voor bij u thuis. Dit kunnen ze eenvoudig doen door de SD-kanalen te schrappen uit het aanbod. Zo wordt u er beter van en kunt u TV kijken in hogere kwaliteit.

De kans dat ook de Ziggo Sport kanalen binnenkort in HD-kwaliteit te zien zijn is vrij groot. Dit heeft Ziggo namelijk vorig jaar al aangekondigd en past prima bij hetgeen waar Ziggo momenteel mee bezig is. Sterker nog, de nieuwe studio van Ziggo Sport maakt het mogelijk om ook in Ultra HD uit te zenden.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer informatie over de pakketten van Ziggo? Dat kan ook hier: