Ziggo heeft nieuwe alles in 1 pakketten

15 oktober 2014Ziggo heeft vanaf nu nieuwe alles in 1 pakketten: SamenCompleet, AltijdOveral en GewoonGoed. De prijzen variëren van €44,95 tot €64,90 per maand. De nieuwe alles in 1 pakketten zijn maandelijks opzegbaar.

Naast de 3 standaardpakketten kunt u voortaan met de Bundelkiezer uw eigen pakket samenstellen.

Hieronder vergelijken we voor u de oude en nieuwe pakketten met elkaar.

GewoonGoed versus Alles in 1 Basis
GewoonGoed is de vervanger van het oude Alles in 1 Basis pakket van Ziggo. Zowel de prijs (€44,95 per maand) als de internetsnelheid van 30 Mb/s downloadsnelheid, 3 Mb/s uploadsnelheid en het aantal TV zenders (60 TV-zenders in totaal, waarvan 20 in HD-kwaliteit) zijn exact hetzelfde gebleven.

SamenCompleet versus Alles in 1 Plus
SamenCompleet is de vervanger van het oude Alles in 1 Plus pakket. De prijs is echter wel veranderd. Het oude pakket kostte €54,95 per maand. SamenCompleet kost echter €64,90 per maand. Qua internetsnelheid is er niks veranderd in het pakket. Deze is nog steeds 90 Mb/s voor het downloaden en 9 Mb/s voor het uploaden. Ookqua TV-zenders is er niks veranderd. Dit zijn er 60 in totaal, waarvan 20 in HD. De verandering zit hem in het bellen. In het oude alles in 1 pakket moest u per minuut afrekenen voor het bellen. Bij SamenCompleet kunt u onbeperkt bellen naar mobiele en vaste nummers in Nederland zonder dat u daarvoor moet bijbetalen. Dat zit dus al bij de maandelijkse prijs inbegrepen.

AltijdOveral 2 in 1 pakket
AltijdOveral van Ziggo is eigenlijk een 2 in 1 pakket in plaats van een 3 in 1 pakket. Er is namelijk geen Telefonie bij inbegrepen. Qua internet en tv is dit pakket vergelijkbaar met SamenCompleet. AltijdOveral biedt u 60 TV zenders, waarvan 20 in HD en internetsnelheden van 90 Mb/s om te downloaden en 9 Mb/s om te uploaden. Dit pakket kost €49,95 per maand.

Alles in 1 Plus Extra
Het oude alles in 1 Plus Extra pakket, maakt geen onderdeel meer uit van de standaardpakketten van Ziggo. Bij dit oude pakket ging het voornamelijk om de zeer hoge internetsnelheid van 180 Mb/s om te downloaden en 18 Mb/s om te uploaden. U kunt dit pakket nog wel samenstellen met de Bundelkiezer. De prijs is dan 64,95 per maand.

Ziggo Bundelkiezer

Met de Bundelkiezer van Ziggo kunt u aan de hand van 7 onderdelen uw eigen pakket samenstellen. Dit zijn:

  • TV en Internet: kies voor verschillende snelheden van uw internet: 30Mb/s 90Mb/s of 180 Mb/s downloadsnelheid.
  • TV extra: 60 extra TV zenders en on demand films en series kijken voor 13,95 per maand
  • Vaste telefonie: voordelig bellen voor 5 per maand
  • Volop bellen: onbeperkt bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers voor een vast bedrag per maand van 9,95
  • Contractduur: u kunt kiezen uit een jaarcontract of een maandelijks opzegbaar contract
  • Actie: alleen als u kiest voor een jaarcontract kunt u kiezen van welke actie u gebruik wilt maken. U heeft de keuze uit: een interactieve HD-recorder, interactieve HD-ontvanger, Samsung Galaxy Tab4 of de eerste 6 maanden betaalt u slechts 30 per maand.
  • Monteur: tot slot kunt u kiezen voor een gratis installatie van het door u gekozen alles in 1 pakket.

Ziggo alles in 1 pakket
Wilt u profiteren van de nieuwe alles in 1 pakketten van Ziggo? Ga dan naar de website van Ziggo en kiest wat bij u past.

Wilt u eerst de pakketten van Ziggo nog onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: