Ziggo internet only abonnement

Bent u op zoek naar een internet only abonnement? Dan behoort vanaf nu ook Ziggo internet tot de mogelijkheden. Ziggo is namelijk begonnen met het aanbieden van een internet abonnement zonder online TV. Het goedkoopste Ziggo internet abonnement kost slechts 42,50 euro per maand. Hiermee kunt u 6 euro per maand besparen ten opzichte van het pakket met internet en online TV. Dat scheelt op jaarbasis toch weer 72 euro voor als u geen behoefte heeft aan online TV. Dit is dan ook helemaal nieuw voor Ziggo. Eerder was het niet mogelijk om een internet only pakket af te nemen bij deze provider die vele huishoudens in ons land bediend.

Als u kiest voor een Ziggo internet abonnement dan kunt u wel via de kabel televisie kijken. Het is voor Ziggo technisch gezien niet mogelijk om dit uit het abonnement te laten. Maar u heeft dan uiteraard geen toegang tot Online TV, Ziggo GO en interactieve TV.

Welke abonnementen zijn er bij Ziggo internet?

Door het aanbieden van deze abonnementen speelt Ziggo in op de behoefte van klanten die meer flexibiliteit willen en enkel internet nodig hebben. Steeds minder mensen, met name jongeren, kijken nog naar televisie en redden zich prima met een internet only abonnement. Dat is vanaf nu dus ook mogelijk bij Ziggo.

Wilt u weten wat de maximaal haalbare Ziggo internetsnelheid is op uw adres? Doe dan de Ziggo postcodecheck en zie direct de opties. Een internet abonnement aanvragen is heel makkelijk en doet u direct online en is in een paar minuten geregeld.

Kiest u voor Ziggo internet, dan krijgt u toegang tot GigaNet. Het krachtige en gezamenlijke netwerk van Vodafone én Ziggo. Heeft u producten van Vodafone én Ziggo? Dan kunt u rekenen op gratis extra’s, zoals gratis dubbele data voor uw mobiele abonnement en 2,50 euro of 5 euro korting per maand op uw abonnement. Dat is nog eens leuk!

Wilt u liever wel internet en TV van Ziggo? Dat kan natuurlijk ook nog gewoon!

Meer weten of direct een internet abonnement aanvragen? Check de Ziggo website.