Ziggo klant krijgt voorrang bij kaarten concert Take That

28 januari 2015 – Op 7 oktober 2015 geeft boyband Take That een concert in Amsterdamse Ziggo Dome. Als u klant bent bij Ziggo dan krijgt u voorrang bij de aankoop van toegangskaarten.

De landelijke verkoop van de concertkaarten voor Take That begint op 30 januari. Klanten van Ziggo kunnen al op 28 januari vanaf 9.00 uur de toegangskaarten bestellen. De prijzen voor het concert variëren van 45 tot 55 euro, exclusief de servicekosten. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de voorverkoop voor Ziggo klanten.

Het is niet de eerste keer dat Ziggo klanten op deze wijze voorrang geeft voor een concert. Ziggo biedt klanten hiermee een mooie extra dienst. Het is aannemelijk dat Ziggo dit in de toekomst nog vaker zal doen. Ziggo biedt deze voordelen aan via ‘Club Ziggo’. Zo profiteert u bijvoorbeeld van exclusieve pre-sales, aantrekkelijke kortingen of de mogelijkheid om vooraan te staan in de Ziggo Dome door gebruik te maken van de exclusieve Club Ziggo ingang.

Bent u nog geen klant van Ziggo en wilt u in de toekomst profiteren van deze leuke voordelen? Dan kan overstappen naar een alles in 1 of 2 in 1 pakket van Ziggo aan te raden zijn. Voor meer informatie over de diensten van Ziggo gaat u naar de website van Ziggo.

Wilt u eerst de pakketten van Ziggo nog onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: