Ziggo lanceert Bapp

Ziggo-bapp10 april 2014Ziggo heeft deze week Bapp gelanceerd. Bapp is een app voor de smartphone of tablet en maakt het mogelijk om via een smartphone of tablet via het vaste netwerk van Ziggo te bellen. De app maakt verbinding met het Ziggo netwerk via 3G, 4G of wifi. Hierdoor is het mogelijk om via de vaste lijn en het vaste lijn tarief van Ziggo te bellen met anderen.

Ziggo is gestart met een proef onder 3000 klanten. Als dit succesvol is zal het beschikbaar worden voor de andere klanten. De app is wel al voor iedereen te downloaden, maar nu nog te gebruiken door een select groepje abonnees van Ziggo. De testers zijn per e-mail ingelicht en geïnformeerd door Ziggo. De testers wordt tijdens het gebruik gevraagd naar de mogelijke verbeteringen.

Voordelen Ziggo Bapp
Het grootste voordeel van Bapp is dat u voortaan overal bereikbaar bent met het nummer van uw vaste telefoonlijn, alleen dan op uw mobiele telefoon. Maar alleen het altijd bereikbaar zijn op uw vaste nummer is niet het enige voordeel. Het is ook mogelijk om op deze manier goedkoop te bellen vanuit het buitenland als u internetverbinding heeft. Ook uw tablet kunt u hiervoor gebruiken.

Alles in 1 pakket
Wilt u straks ook gebruik maken van Ziggo Bapp? Dan kunt u eenvoudig en voordelig kiezen voor een alles in 1 pakket van Ziggo. Zo belt u straks ook buitenshuis met de telefonie uit uw voordelige alles in 1 pakket.

Wilt u de pakketten van Ziggo onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: