Ziggo lanceert Kijken met Twitter app

16 maart 2016Ziggo gaat de komende maanden meer apps lanceren voor het Horizon TV platform. Op dit moment biedt Ziggo via de Horizon box al 82 apps aan. De nieuwste app is ‘Kijken met Twitter’. Met deze nieuwe app, die Ziggo samen met Twitter heeft ontwikkeld, kunt u als kijker de meest populaire live programma’s volgen met in hetzelfde scherm ook de nieuwste en actuele tweets over dat programma.

Deze ontwikkeling past steeds meer bij de trend dat tv-kijkers ook willen weten wat anderen zeggen over het tv-programma dat ze kijken. Op Twitter komen altijd snel de meest gevatte en grappige inhakers of opmerkingen voorbij. Tot nu toe kijkt iedereen naar deze trending tweets op een ‘second screen’. Hiermee wordt een tablet of smartphone bedoeld. Maar met de ‘Kijk met Twitter’ app kunt u het nu allemaal op 1 scherm tegelijk zien. Zo mist u nog minder van uw favoriete TV-programma en bent u toch op de hoogte van de meningen op Twitter.

Wereldwijd gaan de meeste tweets op Twitter over TV-programma’s. Veel Twitter gebruikers gebruiken Twitter dan ook tijdens het TV-kijken. Sommigen willen meepraten en hun mening geven, maar de meeste willen alleen maar lezen. Op deze groep speelt Ziggo nu dus in.

Binnenkort zullen er nog meer apps verschijnen voor Horizon. Wij zullen u hiervan op de hoogte houden.

Heeft u nog geen Ziggo Horizon? Of wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u eerst de abonnementen van Ziggo met elkaar vergelijken? Dat kan ook op deze website: