Ziggo met gratis tablet

Overweegt u een Ziggo abonnement af te sluiten? Dan kunt u nu profiteren van een zeer leuke actie. Als u kiest voor een Ziggo alles in 1 pakket met internet, tv en bellen of als u kiest voor een Ziggo 2 in 1 pakket met internet en TV dan krijgt u een gratis tablet cadeau. Maar ook als u liever geen tablet wilt dan kunt u profiteren, want dan betaalt u de eerste 3 maanden slechts 34,95 euro.

In een eerdere actie gaf Ziggo een Samsung Galaxy Tab weg, maar nu is het een Huawei P7. Deze tablet heeft een winkelwaarde van 99 euro en kunt u nu gratis krijgen bij het afsluiten van een Ziggo abonnement.

Over de Huawei P7
De Huawei P7 tablet is een tablet die lekker makkelijk in de hand ligt. De tablet heeft een breedte van 10.7 cm en een hoogte van 19.2 cm en is minder dan 1 cm dik. Ook is hij lekker licht, hij weegt slechts 278 gram. Enkele andere specificaties van de Huawei P7 zijn:
* Camera: 2 megapixel
* WiFi
* Bluetooth
* Geïntegreerde GPS
* Micro SD geheugenkaart
* Opslag 8 GB
* 7 inch beeldscherm
* Resolutie 1024 X 600

Kortom, de Huawei P7 is een leuke tablet waarmee u gemakkelijk een filmpje kijkt, een presentatie maakt of lekker mee kunt internetten, thuis of onderweg. De tablet is natuurlijk ook meteen een extra TV scherm in huis, want met de Ziggo Horizon GO app kijkt u live naar de TV programma’s. U heeft standaard 8GB aan ruimte maar kunt dit uitbreiden met een micro-SD kaart van maximaal 128 GB. De batterij gaat maximaal 12 uur mee.

Profiteer van de Ziggo actie
Wilt u profiteren van deze Ziggo actie met gratis tablet? Of wilt u gewoon 3 maanden korting op uw abonnement? Ga dan naar de website van Ziggo en kies voor een Ziggo alles in 1 pakket of een Ziggo 2 in 1 pakket.

Wanneer krijgt u de tablet?
Kiest u voor Ziggo met gratis tablet? Dan ontvangt u binnen 4 weken na uw aanvraag van een Ziggo abonnement een brief of e-mail van MediaMarkt met een actiecode. Met deze actiecode kunt u de Huawei P7 online bestellen bij de MediaMarkt. U kunt ervoor kiezen om de tablet op te halen bij een winkel bij u in de buurt of u kunt hem thuis laten bezorgen.

Kiest u voor de 3 maanden korting? Dan hoeft u niks te doen. Ziggo verrekent de korting automatisch op uw factuur de eerste 3 maanden.

Profiteer nu van de actie.

Ziggo gratis tablet actie

Ziggo Zakelijk gratis tablet

Ook bij Ziggo Zakelijk profiteert u momenteel van deze leuke actie. Als u ondernemer / ZZP’er bent dan kunt u kiezen: of u betaalt 3 maanden slechts €30 voor uw Ziggo Zakelijk abonnement. Of u kiest ook voor de gratis tablet. Bij Ziggo Zakelijk kunt u rekenen op lekker snel internet tot 500 Mb/s. Waar wacht u nog op? Profiteert van deze actie en ga naar de website van Ziggo Zakelijk.