Ziggo Mobiel met toestel

7 december 2016 – Bent u al klant bij Ziggo met een alles in 1 of een internet en TV abonnement? Dan kunt u zoals u waarschijnlijk al wel weet ook profiteren van de scherp geprijsde Ziggo abonnementen voor uw mobiele telefoon. Deze sim only abonnementen maken gebruik van het betrouwbare Vodafone netwerk. Dit kon al een tijdje. U kon dan kiezen voor een sim only abonnement. Maar nu is er meer mogelijk! U kunt namelijk ook kiezen voor een bijbehorend toestel. Ziggo Mobiel met telefoon dus! Ziggo heeft diverse smartphones toegevoegd waar u uit kunt kiezen. Het gaat om smartphones van Samsung, Apple en Huawei. Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden:

  • Alleen bestaande klanten van Ziggo kunnen de smartphone ook los aanschaffen. Dit kan via een betaling in 1x of u kunt kiezen voor een gespreide betaling. Dan is er keuze uit 12 of 24 maanden. Als u in termijnen wilt betalen (12 of 24 maanden) dan betaalt u geen rente. De kosten voor de smartphone staan overigens helemaal los van de sim only bundel die u afsluit.
  • Bent u nog geen klant bij Ziggo? Dan heeft u ook een Ziggo alles in 1 of een Ziggo internet en TV abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van Ziggo Mobiel met sim only met of zonder een bijbehorende smartphone.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u eerst de diverse abonnementen van Ziggo onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: