Ziggo Mobiel

> Ga direct naar www.ziggo.nl/mobiel

Update: op 26 oktober 2015 is Ziggo Mobiel vernieuwd. En op 1 april 2016 is Ziggo Mobiel nog verder verbeterd.
Ziggo
biedt iedereen de mogelijkheid om te kiezen voor Ziggo Mobiel. Het is beschikbaar voor als u nog geen klant bent bij Ziggo, maar uiteraard ook als u al wel klant bent. Als u al klant bent en internet heeft in uw abonnement dan krijgt u een leuke korting: namelijk €10 per maand.

Met Ziggo Mobiel profiteert u van een laag maandelijks bedrag en van veel belminuten, heel veel data én van toegang tot WifiSpots. Hiermee kunt u bovenop de ruime databundel ook nog op meer dan 1,2 miljoen plekken in Nederland gebruik maken van Wi-Fi. Dat is nog eens een goede deal van Ziggo Mobiel

De mobiele Ziggo sim-only abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. De drie beschikbare varianten zijn: Veel, Heel veel en Héééél veel. In onderstaande tabel vindt u de verschillen.

Type pakketMobiel VeelMobiel Heel veelMobiel Héééél veel
Standaardprijs p/maand€ 17,50€ 25€ 35
Prijs voor Ziggo klanten€ 7,50€ 15€ 25
Databundel200MB1000MB1000MB
Belminuten75300onbeperkt
Aantal simkaarten1 inclusief1 inclusief1 inclusief
WifiSpotsjajaja
Meer info UPC alles in 1 basisMeer info UPC alles in 1 powerMeer info UPC alles in 1 extra power

Ziggo Mobiel Veel kost slechts €7,50 per maand als u al klant bent bij Ziggo. U krijgt hiervoor 75 belminuten of sms’jes en 200 MB aan data. Is dat niet voldoende? Dan is Ziggo Mobiel Heel Veel misschien iets voor u. U krijgt dan 300 belminuten/sms’jes per maand en 1000 MB aan data. De maandelijkse kosten hiervan zijn slechts €15 per maand voor klanten van Ziggo. Belt u echter nog meer? Dan is Ziggo Mobiel Héééél veel iets voor u. U krijgt dan namelijk onbeperkt belminuten en sms’jes. Qua data krijgt u ook 1000 MB. En dat alles voor slechts €25 per maand voor Ziggo klanten.

Verder profiteert u van:

  • Gratis nummerbehoud
  • Uw bundel is elke maand aanpasbaar
  • U kunt maandelijks opzeggen
  • U betaalt geen starttarief
  • U betaalt per seconde en MB.

ZIggo Mobiel
Bent u overtuigd? En wilt u ook Ziggo Mobiel of wilt u nog meer informatie? Ga dan naar de website van ziggo.nl/mobiel.