Ziggo MyPrime of Netflix?

Bent u al klant bij Ziggo en overweegt u om misschien nog Netflix aan te schaffen? Er is ook een grote kans aanwezig dat u al gratis gebruik kunt maken van MyPrime. Bij de meeste pakketten van Ziggo is MyPrime namelijk inclusief. Of staat u op het punt om over te gaan stappen naar Ziggo? En wilt u weten of u dan ook nog Netflix nodig heeft? Wij zetten enkele verschillen op een rijtje: Ziggo MyPrime vs Netflix.

AanbiederZiggo MyPrimeNetflix
Kosten per maand€ 6,95 of gratis vanaf
Ziggo alles in 1 Complete
Vanaf €7,99 tot €11,99
Tijdelijke Actien.v.t.n.v.t.
Eerste maand gratis?NeeJa
Maandelijks opzegbaarJaJa
Kijken op laptop, tv, telefoon en tabletJaJa
HD kwaliteitJaJa vanaf €9,99 p/mnd
Op hoeveel schermen tegelijk kijkenOnbeperkt1 voor €7,99 p/mnd
2 voor €9,99 p/mnd
4 voor €11,99 p/mnd
Onbeperkt films en series kijkenJaJa
Live TV kijkenNeeNee
Programma Gemist (tot 7 dagen terug)NeeNee
App beschikbaariOs en AndroidiOs en Android
Overal in Nederland kijken?JaJa
Overal in het buitenland kijken?NeeNee
Meer info Ziggo MyPrimeMeer info Netflix

Ziggo alles in 1

Ziggo MyPrime en Netflix: de verschillen

Kosten en aantal schermen

Qua kosten is er wel een klein verschil tussen Ziggo MyPrime en Netflix. Kijkend naar de losse abonnementen als u er gewoon bij beide voor moet betalen dan is Netflix iets duurder per maand. Het verschil tussen MyPrime en het goedkoopste Netflix abonnement is €1,04 per maand. Het verschil tussen MyPrime en het duurste Netflix abonnement is €5,04.
Klein voordeel bij MyPrime is dat het niet uitmaakt op hoeveel schermen er tegelijk gebruikt worden. Het hele gezin kan dus lekker naar iets anders kijken. Op elke iPad, tablet, telefoon of laptop kan naar iets anders gekeken worden. Daar doet Ziggo niet moeilijk over lijkt het. Althans wij hebben niks gevonden over een beperking. Ziggo MyPrime wordt helemaal eenvoudig om te proberen als u al een Ziggo alles in 1 Complete of Ziggo alles in 1 Max abonnement heeft of als u van plan bent om één van deze te gaan aanschaffen. Dan is Ziggo MyPrime namelijk helemaal gratis. En het proberen waard. Vindt u het aanbod tekort? Dan kunt u altijd nog Netflix proberen, dat is tenslotte ook de eerste maand gratis

HD-kwaliteit

Ziggo MyPrime lijkt standaard in HD-kwaliteit aangeboden te worden. Netflix maakt wel een onderscheidt en biedt alleen HD-kwaliteit films en series aan vanaf het abonnement dat €9,99 per maand kost.

Films, series en live online tv kijken

Bij zowel MyPrime als Netflix kunt u onbeperkt naar films en series kijken. Dit kan on demand en waar u maar wilt. Vindt u dat voldoende? Dan bent u bij één van deze twee aan het juiste adres. Als u ook online TV wilt kijken, dan kan dat niet op deze manier.

Als u klant bent bij Ziggo met een alles in 1 pakket, dan kunt u gebruik maken van de Horizon GO app en op deze manier online tv kijken. Bij Netflix kan het sowieso niet. Als dit voor u belangrijk is dan kunt u eventueel KPN Play overwegen. Een andere concurrent van Netflix.

Conclusie

De verschillen tussen Netflix en Ziggo MyPrime lijken dus relatief klein. Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Netflix of naar de website van Ziggo.

Wilt u eerst de pakketten van Ziggo met elkaar vergelijken? Dat kan ook op deze website;