Ziggo: nieuwe exclusieve series en films

30 maart 2019 – Bent u klant bij Ziggo? Dan hebben we leuk nieuws voor u, want de komende weken kunt u weer kijken naar nieuwe series en films die exclusief en alleen bij Ziggo te zien zijn. Een leuk voordeeltje dus als u Ziggo klant bent en een Ziggo Movies & Series pakket heeft. In beide vormen, de gewone en de XL versie kunt u kijken naar deze nieuwe series en films. De XL versie kost overigens 11,95 euro per maand.

Wat komt er zoal bij aan exclusieve content? Er komen op HBO diverse series bij in de maand april. Zo zijn er nieuwe seizoenen te zien van de volgende series: Gentleman Jack (vanaf 23 april 2019), Barry seizoen 2 (vanaf 1 april 2019), Warrio (vanaf 8 april 2019) en Veep seizoen 7 (vanaf 1 april 2019). Maar dat is nog niet alles, want er zijn nog veel meer nieuwe films en series te zien, maar als klap op de vuurpijl begint op maandag 15 april het laatste seizoen van Game of Thrones. Dit is seizoen 8 en zal tevens het laatste seizoen zijn dat er is van deze serie. In de weken daarna is er elke maandag een nieuwe aflevering van het laatste seizoen te zien bij HBO van Ziggo.

Wilt u meer informatie over de nieuwe content van Ziggo in de maand april? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer informatie over de alles in 1 pakketten en internet en tv pakketten van Ziggo? Dat kan ook hier op deze website: