Ziggo postcodecheck vs KPN postcodecheck

Bent u op zoek naar een nieuw alles in 1 abonnement of naar een nieuw internet en tv abonnement of zelfs alleen maar naar een internetabonnement? Dan wilt u natuurlijk weten welk aanbieders er allemaal wat kunnen leveren op uw adres. Hiervoor biedt een postcodecheck uitkomst. Zo kunt u meteen postcodecheck internetsnelheid op uw adres achterhalen. Bij veel mensen die willen gaan overstappen gaat het tussen Ziggo en KPN en daarom vergelijken we deze postcode checks met elkaar.

Ziggo postcode check

> Doe nu de Ziggo postcodecheck
Wilt u weten of Ziggo op uw adres leverbaar is? Dat is heel eenvoudig. U vult uw postcode in en u ziet het meteen. Maar wat valt er op als u dat heeft gedaan? Ziggo biedt eigenlijk hele complete abonnementen aan tegen een scherpe prijs. Maar waar kunt u dan zoal op rekenen? Na het doen van de Ziggo postcodecheck en er even vanuit gaande dat deze aanbieder inderdaad op uw adres leverbaar is dan krijgt u 3 pakketten van Ziggo alles in 1 te zien, deze heten Connect & Play en de 3 varianten heten: Start, Complete en Max. Dit zijn allemaal abonnementen met een DSL verbinding. En dat is een prima verbinding. U kunt kiezen uit verschillende internetsnelheden. Deze beginnen bij 40 Mb/s en lopen op tot maar liefst 300 Mb/s om te downloaden. En ook de uploadsnelheden liegen er niet om. Deze variëren van 4 Mb/s tot 30 Mb/s. Maar er is meer naast snel internet. U krijgt ook een uitgebreid pakket aan TV-zenders, en dat is allemaal standaard. De meeste zenders zijn in HD-kwaliteit beschikbaar, dus u kunt kijken naar haarscherp beeld. Dat kijkt net wat lekkerder naar uw favoriete serie of film. Maar er zijn nog meer voordelen. Want wat dacht u bijvoorbeeld van: online TV kijken, internetbeveiliging, gratis Ziggo Sport (met o.a. Formule 1), Replay TV, Live TV pauzeren of Movies & Series (met HBO). En altijd leuk bij Ziggo. U kunt bijna altijd rekenen op een leuke aanbieding of korting als u overstapt. Bent u benieuwd naar de huidige aanbieding? Ga dan naar hun website en start meteen met de Ziggo postcodecheck.

Ziggo alles in 1

KPN postcode check

> Doe nu de KPN postcodecheck
Neigt u meer naar KPN en wilt u weten of KPN leverbaar is op uw adres? Ook dat is heel eenvoudig. U vult uw postcode in en ziet direct of het bij u thuis mogelijk is. Maar wat valt er op als u dit heeft gedaan? U ziet waarschijnlijk direct dat de prijzen van KPN wat hoger zijn. Maar u heeft bij KPN wel de mogelijkheid om te kiezen voor DSL of glasvezel abonnementen als het gaat om alles in 1 of internet. Na het doen van de KPN postcodecheck gaan we er even vanuit dat u inderdaad kunt kiezen uit een KPN abonnement, en wat ziet u dan precies? U kunt kiezen uit 3 pakketten van KPN alles in 1. Deze pakketten heten: Instap, Standaard en Premium. En bieden u een internetsnelheid van 20 Mb/s tot 500 Mb/s. De eerste is een DSL variant. De snelste variant is er eentje met glasvezel. Het mooie van glasvezel is dat u net zo snel kunt uploaden als downloaden. En dat kan Ziggo u bijvoorbeeld niet bieden. Maar ook hier is er meer dan alleen snel internet. U krijgt ook hier een uitgebreid pakket aan TV-zenders, waarvan de belangrijkste zenders in HD-kwaliteit. Maar er is nog meer, want wat dacht u van 17 miljoen wifi hotspots, Netflix kijken via iTV, Begin Gemist (waardoor u nooit meer het begin hoeft te missen van een film of serie) of van een Spotify abonnement (als cadeautje van KPN en onderdeel van uw abonnement). Prima voordelen dus, ook al betaald u bij KPN wel wat meer dan bij Ziggo. Het goede nieuws is ook: u kunt ook bij KPN bijna altijd rekenen op een leuke aanbieding of korting bij het overstappen. Benieuwd naar de huidige actie? Ga naar hun website en start eerst met de KPN postcodecheck.

Wilt u meer informatie over de abonnementen van Ziggo of KPN? Dat kan ook op deze website: