Ziggo Power Promise

Ziggo Power Promise. En een nieuwe actie van Ziggo. Maar wat houdt dat precies in? Wij leggen het u hier uit.

Ziggo korting

Als eerste de korting. Als u nu overstapt naar Ziggo dan kunt u profiteren van 3 maanden korting. U betaalt de eerste 3 maanden slechts €34,95. En het maakt hiervoor niet uit welk abonnement u neemt. U krijgt deze korting bij Ziggo Start, Ziggo Complete en Ziggo Max. De korting kan hierbij dus oplopen tot €47,55 per maand. In 3 maanden is dat maar liefst €142,65 korting. Wilt u profiteren van deze actie? Ga dan nu naar de website van Ziggo.

Ziggo Power Promise

Bij Ziggo vinden ze een goede wifi verbinding belangrijk als u klant bij ze wordt. En dat is niet zo gek natuurlijk. U verwacht ook eigenlijk niet anders. En dat is terecht. Maar nu garandeert Ziggo ook dat de Wifi op de volle kracht werkt. In elk hoekje van uw huis of uw kantoor. Het maakt hiervoor niet uit hoe groot of klein u woont. Heeft u een huis met meerdere verdiepingen? Wordt het internet heel intensief gebruikt? Bent u op de zaak en heeft u meerdere collega’s die tegelijkertijd online moeten zijn? Dat kan allemaal. Ziggo garandeert u nu wifi op de maximaal haalbare snelheid in uw hele huis. Van de kelder tot de zolder. Dat is Ziggo Power Promise dus.

Hoe pakt Ziggo dat aan?

Dat is niet ingewikkeld. Als eerste krijgt u natuurlijk een supersterk modem met een krachtig signaal. Dat is een perfecte basis voor de wifi. En verder is het op uw huis afgestemd. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden, zoals het gebruiken van Wifiboosters die het signaal verder verspreiden zodat het echt in elk hoekje te ontvangen is. Lukt het u zelf niet om het allemaal aan te sluiten? Dan komt er een expert bij u langs. En die gaat natuurlijk pas weg als het allemaal goed werkt. Dat beloven ze

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo. Wilt u meer informatie over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: