Ziggo serie aanbod verder uitgebreid

31 december 2017Ziggo gaat het aanbod van series in 2018 verder uitbreiden. Veel van de series zijn (tijdelijk) alleen voor klanten van Ziggo te bekijken. Maar welke series kunt u zoal verwachten in 2018? Denk hierbij aan het 2e seizoen van Crashing, het 2e seizoen van High Maintenance, maar ook het 2e seizoen van Divorce. Maar dat is niet alles, want via Kanaal 13 van Ziggo kunt u alvast genieten van een voorproefje van het exclusieve aanbod van de zender HBO (uit Amerika). Vele eerste afleveringen van meerdere HBO-series, zoals Game of Thrones en The Sopranos, zijn in het begin van 2018 alvast te bekijken. Dus als het buiten even slecht weer is, dan zit u als klant bij Ziggo goed!

Bent u klant van Ziggo? Hoe kunt u daar dan van genieten? Om naar het aanbod van films en series van Ziggo te kunnen kijken in 2018 heeft u een abonnement nodig op Ziggo Movies & Series XL. Dit is een aanvullend TV-abonnement op het gewone aanbod. Maar bent u ook al klant bij Vodafone? Dan profiteert u van gratis non-stop extra’s en heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor Ziggo Movies & Series L en vanuit daar kijken naar het online video on demand aanbod van Ziggo. Meerdere opties mogelijk dus.

Bent u nog geen klant bij Ziggo en wilt u dat wel? Of wilt u meer informatie over het serie aanbod? Ga dan naar de website van Ziggo.

Wilt u meer weten over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: