Ziggo shop in shops bij MediaMarkt

25 juni 2016Ziggo heeft deze week bekend gemaakt dat ze gaan samenwerken met de MediaMarkt. In 49 winkels / vestigingen van de MediaMarkt kom een zogeheten shop-in-shop van Ziggo. Dit betekent eigenlijk dat MediaMarkt een klein deel van haar winkeloppervlakte binnen de filialen verhuurt aan Ziggo. Waardoor de winkels van Ziggo in die van de MediaMarkt zitten. Dit bespaart Ziggo enerzijds pandhuur. Zeker nu, later in deze week bekend werd, de huidige winkels van Ziggo zullen gaan sluiten .In totaal heeft Ziggo 15 eigen winkels. Deze zitten momenteel onder andere in Amsterdam, Almere, Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Dordrecht, Den Haag, Leeuwarden, Zwolle en Nijmegen. Wanneer welke winkel gaat sluiten is nog niet bekend.

Waarom doet Ziggo dit?
Ze hebben aangegeven dat ze het belangrijk vinden om een landelijke dekking te hebben, zodat klanten uit het hele land altijd snel en (relatief) in de buurt ergens terecht kunnen met vragen en problemen over hun internet, tv of telefoon. Dit scheelt Ziggo zoeken naar geschikte ruimtes door het hele land, want er zit bijna overal in Nederland wel een MediaMarkt. Zo kunnen ze lekker snel dichtbij u als klant in de buurt komen.

Waarom doet MediaMarkt dit?
MediaMarkt heeft laten weten dat zij de servicepunten van Ziggo een waardevolle aanvulling vinden op het assortiment van MediaMarkt zelf. Nu kunt u als klant niet alleen meer voor apparatuur terecht bij MediaMarkt. Maar ook voor bijbehorende diensten.

Het wordt in de winkel natuurlijk ook mogelijk om een alles in 1 abonnement af te sluiten. Maar dit doet u nog veel sneller en makkelijker zelf online. Dit kunt u doen op de website van Ziggo.
Wilt u eerst de pakketten van Ziggo onderling vergelijken? Dat kan ook hier: