Ziggo Sport biedt nog meer autosport

7 mei 2019 – Goed nieuws voor de autosportliefhebbers van Ziggo Sport. U kunt nu namelijk nog meer sportraces live gaan bekijken bij Ziggo. Ziggo Sport heeft de uitzendrechten gekocht van de W-series. Wat zijn de W-series? Dit is een autosportkampioenschap waar alleen vrouwen aan mee mogen doen. Het gaat om formuleracing. Dit kampioenschap is bedacht om de deelname van vrouwen aan autosport te bevorderen. De W-series zijn aangekondigd in oktober 2018 en zijn gestart in mei 2019. De organisator van de races is de British Racing and Sports Car Club. De coureurs hoeven niet te betalen om mee te kunnen doen aan het eerste kampioenschap in 2019. In totaal is er een prijzengeld pot van 1,5 miljoen te verdelen. Eigenlijk is de W-series te zien als de vrouwelijke tegenhanger van de Formule 1 waarin Max Verstappen meedoet.

Er doet ook een Nederlandse aan mee, dat is Beitske Visser. Die in de eerste race net naast het podium greep en vierde werd op Hockenheim.

Bent u klant bij Ziggo en wilt u de W-races volgen? Dan kunt u dat doen op Ziggo Sport. Bent u klant bij KPN of T-Mobile? Dan kan u hier ook naar kijken als u een abonnement heeft op Ziggo Sport Totaal. De NOS zendt overigens ook de samenvattingen uit van elke race in het weekend. Mocht u geen Ziggo Sport hebben dan kunt u daar in ieder geval de beste delen van de race kort bekijken.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.
Wilt u meer weten over de abonnementen van Ziggo of T-Mobile? Dat kan ook hier: