Ziggo Sport blijft investeren in uitzendrechten

9 december 2018 – VodafoneZiggo blijft bezig met het investeren in Ziggo Sport en de uitzendrechten. Een paar weken geleden werd bekend dat Formule 1 ook de komende 3 jaar nog te zien is op de sportzender. Hiermee zit u als Formule 1 liefhebber dus goed bij Ziggo. Maar ook als u van voetbal of golf houdt dan zit u goed.

Ziggo Sport heeft namelijk de uitzendrechten van de Engelse Premier League competitie met 3 jaar verlengd. Dit zorgt alles bij elkaar voor lekker veel voetbal bij Ziggo Sport, want vorig jaar werden de belangrijkse Europese wedstrijden uit de Champions League al vastgelegd voor enkele seizoenen en afgelopen zomer werden ook de rechten gekocht van de Italiaanse Serie A. Die eerder bij Eurosport te zien waren. Dat alles betekent dus nog meer voetbal bij Ziggo.

En dat is nog niet alles als het gaat om sport, want ook de PGA Tour bij het golf wordt er aan toegevoegd. De komende 2 jaar blijft Ziggo Sport de PGA Tour uitzenden. Ziggo heeft hiervoor de lineaire uitzendrechten. De uitzendrechten van dit evenement zijn in handen van Discovery Inc. Dit is een Amerikaans mediabedrijf dat de Tour ook zelf gaat exploiteren via een online streamingdienst die ook binnenkort in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Over Ziggo Sport

Ziggo Sport is het sportkanaal van kabelbedrijf Ziggo. Als u klant bent bij Ziggo dan krijgt u gratis toegang tot de sportzender. Op deze manier probeert Ziggo klanten langer aan zich te binden en proberen ze u over te halen om over te stappen naar Ziggo. Bent u een sportliefhebber en kijkt u graag live naar vele wedstrijden op het gebied van Formule 1, voetbal, golf, basketbal? Dan is Ziggo wel het overwegen waard. Wilt u geen Ziggo? Dan kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld KPN of T-Mobile. U kunt dan een aanvullend abonnement nemen met Ziggo Sport, waar u ongeveer 15 euro per maand voor moet betalen.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van Ziggo. Meer weten over de abonnementen? Dat kan ook hier: