Ziggo Sport GO nu ook via KPN

9 september 2017 – Bent u klant van KPN, XS4ALL of Telfort? Dan hebben we goed nieuws voor u. U kunt vanaf nu, als u een Ziggo Sport Totaal abonnement heeft, ook toegang krijgen tot de online TV dienst Ziggo Sport GO.

Als klant van KPN (Telfort en XS4ALL) kon u al langer via de interactieve TV app van KPN online op uw smartphone en tablet kijken naar de lineaire kanalen van de zenders van Ziggo Sport Totaal. Daarnaast is er nog een stukje aanvullende content beschikbaar via de Ziggo Sport GO app, maar deze was tot op heden niet beschikbaar voor de klanten van KPN, Telfort en XS4ALL. Maar vanaf nu dus wel. KPN heeft hierover lange tijd onderhandeld met Ziggo Sport. Maar nu is het eindelijk zo ver.

Ziggo GO Sport

Ziggo Sport GO kan op maximaal 5 apparaten tegelijkertijd worden bekeken. Dat kan op meerdere maniere: via de apps die er zijn voor Apple iOs en Android, maar ook via de internetsite van de betaalzender. Het aanbod bestaat uit de lineaire kanalen, met vele videofragmenten en het gemist aanbod, maar ook eerder uitgezonden sportwedstrijden en evenementen. Ziggo Sport GO kunt u alleen in Nederland bekijken. Op uw vakantie in het buitenland kunt u dus helaas geen gebruik maken van deze app.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN.

Wilt u meer informatie over de abonnementen van KPN, Telfort en XS4ALL? Dat kan hier: