Ziggo Sport krijgt Ajax programma

10 augustus 2017 – VodafoneZiggo is zoals u wellicht weet hoofdsponsor van Ajax met het merk Ziggo. Deze relatie gaan ze nu nog verder intensiveren. Ze gaan namelijk samen een nieuw TV programma maken dat Inside Ajax gaat heten.

Bent u Ajax fan en klant bij Ziggo? Dan kunt u het programma bekijken op het Ziggo only basiskanaal te vinden op plaats 14 in de zenderlijst. Bent u Ajax fan maar bent u klant bij KPN, CanalDigitaal of T-Mobile Thuis? Dan kunt u Inside Ajax bekijken via Ziggo Sport Totaal als u deze afneemt als extra zender (tegen betaling per maand)

Inside Ajax is een programma dat zal worden opgenomen in een nieuwe studio op het Ajax terrein van De Toekomst in Amsterdam. De eerste aflevering zal worden uitgezonden op 11 augustus. Een aflevering duurt 25 minuten en zal wekelijks te zien zijn. Het seizoen 2017 – 2018 begint ook op 11 augustus van de Eredivisie. Dus deze startdatum is niet geheel vreemd.

De presentatie van het programma is in handen van presentatrice Fresia Cousino Arias. Zij ontvangt wekelijks een prominente Ajax gast in het programma. Natuurlijk zullen de spelers ook een belangrijke rol spelen in dit TV programma. In het programma gaat het niet alleen om het spel op het veld, maar ook om het leven van de spelers van Ajax buiten het veld.

In de eerste aflevering zal Ajaxcied Joel Veltman aanschuiven. De nieuwe aanvoerder van Ajax zal het hebben over de bewogen voorbereiding voor dit seizoen, de gespeelde wedstrijden in de kwalificatie van de Champions League en vooruitblikken naar de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo.

Nieuwsgierig? Kijk elke dinsdag rond 20.00u naar Ziggo Sport.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo

Wilt u meer informatie over de abonnementen? Dat kan ook hier: